Το συγκινητικό ποστάρισμα του Νάρεϊ: «Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ»

Κάλεντ Νάρεϊ

i

© Intime

Το συγκινητικό ποστάρισμα του Νάρεϊ: «Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ»

Sportal newsroom 17:45 - 28.08.2023

Ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Καλίτζ, μέσω μιας ανάρτησης στα social media αποχαιρέτισε τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του Κάλεντ Νάρεϊ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Καλίτζ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Δικέφαλος του βορρά θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ σε περίπτωση που επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι της Αλ Καλίτζ, θα πάρει επιπλέον 300 χιλιάδες ευρώ. Επιπλέον, οι «ασπρόμαυροι» θα διατηρήσουν και το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Φυσικά, ο 29χρονος άσος αποχαιρέτισε τους Θεσσαλονικείς λίγο πριν περάσει την πόρτα της εξόδου από την Τούμπα με ένα συγκινητικό ποστάρισμα, στο οποίο έκλεισε με τη φράση «μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ».

Η ανάρτηση του Κάλεντ Νάρεϊ

«Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ...

Θέλω να χρησιμοποιήσω αυτή την ευκαιρία για να ευχαριστήσω ολόκληρη την κοινωνία του ΠΑΟΚ γι' αυτή τη σεζόν. Ήταν μόνο ένας χρόνος, αλλά η αγάπη που έλαβα από τον κόσμο και από τον καθένα μέσα στο κλαμπ ήταν μεγάλη.

Η ζωή σε φέρνει αντιμέτωπο με μεγάλες αποφάσεις, κι έτσι πήρα την απόφαση να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο. Ωστόσο, ένα κομμάτι της καρδιάς μου θα μείνει για πάντα στη Θεσσαλονίκη.

Εύχομαι σε κάθε ένα φίλο του ΠΑΟΚ, και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας, ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας δω όλους σύντομα.

Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ.

Ο δικός σας, Κάλεντ».