Ο Νεϊμάρ άλλαξε συνήθειες και γιόρτασε κρυφά τα γενέθλιά του

Νεϊμάρ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Ο Νεϊμάρ άλλαξε συνήθειες και γιόρτασε κρυφά τα γενέθλιά του

Κώστας Τόπας 14:33 - 05.02.2023

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, ο Νεϊμάρ αποφάσισε να γιορτάσει ήσυχα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα 31α γενέθλιά του.

Τα τελευταία χρόνια και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, ο Νεϊμάρ με κάποιο τρόπο δεν είναι διαθέσιμος στις ομάδες που αγωνίζεται. Μεταξύ σοβαρού και αστείου κάποιοι λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή ο Βραζιλιάνος σταρ επιθυμεί να γιορτάζει στην πατρίδα του τα γενέθλιά του αλλά κι επειδή δεν θέλει να χάνει τα πάρτι γενεθλίων της μικρής του αδερφής.

Αυτή τη φορά δεν συμμετείχε στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τουλούζ, καθώς σύμφωνα με το RMC Sport, θέλησε να γιορτάσει τα γενέθλιά του, χωρίς να έχει στο μυαλό του τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Παριζιάνους.

Ο Ράμος έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον Ρονάλντο και την Ρεάλ: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία» (vid)
LIGUE 1

13:26 - 05.02.2023

Ο Ράμος έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον Ρονάλντο και την Ρεάλ: «Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία» (vid)

Ο Σέρχιο Ράμος κλήθηκε να επιλέξει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του πλανήτη, τονίζοντας πως ο συμπαίκτης του Λιονέλ Μέσι, έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια αυτόν τον τίτλο.

Ετσι, αυτή τη φορά ο Νεϊμάρ γιόρτασε τα γενέθλιά του κρυφά σε ένα εστιατόριο του Παρισιού με θέα στον ποταμό Σηκουάνα. Από τότε που αγωνίζεται με την Παρί, ο 31χρονος Βραζιλιάνος αστέρας έχει συνηθίσει σε ξέφρενους εορτασμούς για τα γενέθλιά του, καλώντας όλους τους συναδέλφους του για να γιορτάσουν όλοι μαζί αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Η Παρί πάντως περιμένει μια μεγάλη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο αγώνα του τελικού του Champions League στις 14 Φεβρουαρίου. Μια αναμέτρηση που είναι πιθανό να χάσει ο Κιλιάν Εμπαπέ, μιας και ταλαιπωρείται από τραυματισμό.