Nεϊμάρ: «Σε ευχαριστώ δάσκαλε Τίτε, σου αξίζε το Παγκόσμιο Κύπελλο» (pic)
i

Νεϊμάρ και Τίτε / © Twitter

Nεϊμάρ: «Σε ευχαριστώ δάσκαλε Τίτε, σου αξίζε το Παγκόσμιο Κύπελλο» (pic)

Sportal newsroom 22:54 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:55 - 11.12.2022

Ο Νεϊμάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην τεχνικό της Βραζιλίας, Τίτε, τονίζοντας ότι του άξιζε να κατακτήσει το Μουντιάλ.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νεϊμάρ μίλησε με αποθεωτικό τρόπο για τον πρώην τεχνικό της Βραζιλίας, Τίτε και τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές που είχε ποτέ.

«Πριν βρεθούμε από κοντά παίξαμε πολλές φορές αντίπαλοι και να σου πω την αλήθεια, νόμιζα ότι ήσουν πραγματικά ενοχλητικός! Επειδή έφτιαξες μια ομάδα για να με σημαδέψει, έκανες τα πάντα για να με νικήσεις και συχνά μιλούσες άσχημα για μένα. Αλλά το πεπρωμένο είναι πολύ αστείο, έτσι; Έβαλε εσένα προπονητή μου κι εμένα το νούμερο 10 σου. Σε ήξερα σαν προπονητή και ήξερα ήδη ότι ήσουν πολύ καλός αλλά σαν άνθρωπος είσαι πολύ καλύτερος! Με γνώρισες και ξέρεις ποιος είμαι και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία για μένα.

Η συγκινητική στιγμή με τον Μόντριτς να παρηγορεί τον Ροντρίγκο: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός» (vid)
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

13:13 - 10.12.2022

Η συγκινητική στιγμή με τον Μόντριτς να παρηγορεί τον Ροντρίγκο: «Θα επιστρέψεις πιο δυνατός» (vid)

Ο Ροντρίγκο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο συμπαίκτης του στην Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς έσπευσε να τον παρηγορήσει...

Έρχομαι εδώ για να σε ευχαριστήσω ανοιχτά για όλα, όλα τα μαθήματα που μας έδωσες... και ήταν τόσοι πολλά! Πάντα θα είσαι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα ή θα έχω, πάντα θα σε εκθειάζω. Περάσαμε όμορφες στιγμές αλλά είχαμε και στιγμές που μας πόνεσαν πολύ και οι πιο πρόσφατες θα μας πονάνε για πολύ καιρό.

Σου άξιζε να στεφθείς με αυτό το κύπελλο. Όλοι το αξίζαμε για όλα όσα κάναμε και για όλα όσα θυσιάσαμε για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το μεγαλύτερο όνειρο μας. Αλλά ο Θεός δεν το ήθελε έτσι, πρέπει να κάνουμε υπομονή. Ο Θεός μας έδωσε τα πάντα!Ευχαριστώ δάσκαλε Τίτε, για όλα όσα μου έμαθες... Μια μεγάλη αγκαλιά και ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος σταρ.