Το μήνυμα συμπαράστασης του Μέσι στον Νεϊμάρ

Μέσι - Νεϊμάρ

i

Μέσι - Νεϊμάρ/©Intime

Το μήνυμα συμπαράστασης του Μέσι στον Νεϊμάρ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:00 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:08 - 19.10.2023

Ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να δείξει την στήριξή του με μία ανάρτηση στα social media προς τον Νεϊμάρ μετά την ρήξη χιαστού και μηνίσκου που υπέστη.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Νεϊμάρ. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος σταρ στον αγώνα της «σελεσάο» με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο, όπως ανακοίνωσε η Αλ Χιλάλ.

Ο «Νέι» θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της «ζημιάς», που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για έξι μήνες.

«Είναι πολύ λυπηρό, είναι η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά χρειάζομαι την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου. Δεν είναι εύκολο να τραυματίζεσαι να μπαίνεις στο χειρουργείο και τέσσερις μήνες μετά να περνάς την ίδια διαδικασία. Έχω πίστη, το αφήνω στα χέρια του θεού», ανέφερε ο Νεϊμάρ σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Τη στήριξη του προς τον Βραζιλιάνο σταρ θέλησε να δείξει ο Λιονέλ Μέσι κάνοντας μια σχετική ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και έχουν υπάρξει συμπαίκτες τόσο στην Μπαρτσελόνα όσο και στην Παρί Σεν Ζερμέν

«Κράτα γερά» έγραψε ο «Pulga» για τον Νεϊμάρ σε story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram συνοδεύοντας το μήνυμα αυτό με μία κοινή τους φωτογραφία από όταν αγωνίζονταν στους «μπλαουγκράνα».