Ο Κύργιος και ο Πιρς Μόργκαν τα βάζουν με την αλαζονική Μέγκαν Ραπίνοου (vids)

Νικ Κύργιος

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Ο Κύργιος και ο Πιρς Μόργκαν τα βάζουν με την αλαζονική Μέγκαν Ραπίνοου (vids)

Sportal newsroom 10:00 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:01 - 09.08.2023

Ένα βίντεο της Μέγκαν Ραπίνοου να αγνοεί επιδεικτικά ένα νεαρό φαν της κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον Νικ Κύργιο και τον Πιρς Μόργκαν να βάλλονται κατά της για αυτήν τη συμπεριφορά.

Η Μέγκαν Ραπίνοου συνεχίζει να δέχεται έντονη κριτική και αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους. Ένα βίντεo από το 2019 κυκλοφορεί με την ίδια να αγνοεί ουσιαστικά έναν νεαρό φαν της που ήθελε να πάρει το αυτόγραφό της, υπογράφοντας στη μπάλα που είχε φέρει, χωρίς να του ρίξει ούτε ένα βλέμμα.

Το βίντεο είδαν και ο Βρετανός δημοσιογράφος, Πιρς Μόργκαν, αλλά και ο Νίκ Κύργιος που άσκησαν κριτική στην Αμερικανίδα. Ο Μόργκαν σχολίασε πως: «δεν τον κοιτάει καν και πως πρόκειται για διαβολική αδιαφορία». Ο Ελληνοαυστραλός τα «βρήκε» με τον Μόργκαν γελώντας και λέγοντας: «Ένα πράγμα στο οποίο ο Πιρς και εγώ συμφωνούμε»

Επίθεση Τραμπ σε Ραπίνο για το χαμένο πέναλτι: «Ωραίο σουτ Μέγκαν, οι ΗΠΑ πηγαίνουν στη κόλαση»
WORLD CUP

12:07 - 07.08.2023

Επίθεση Τραμπ σε Ραπίνο για το χαμένο πέναλτι: «Ωραίο σουτ Μέγκαν, οι ΗΠΑ πηγαίνουν στη κόλαση»

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών επιτίθεται στην Μέγκαν Ραπίνο και γενικότερα στην εθνική ομάδα μετά τον αποκλεισμό στο Παγκόσμιο Κύπελλο από τη Σουηδία.

Η αρχηγός της εθνικής ομάδας των γυναικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο αρνητικής κριτικής πριν λίγες μέρες, καθώς έχασε πέναλτι στη φάση των «16» και συνέβαλε στον αποκλεισμό τους από τη Σουηδία. Μάλιστα είχε ανακοινώσει πως το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ήταν και το τελευταίο της μεγάλο τουρνουά και πως στο τέλος της χρονιάς θα «κρεμάσει τα παπούτσια της».