Σπουδαίο διπλό του Μακεδονικού στην έδρα της Νίκης Βόλου
i

©Intime

Σπουδαίο διπλό του Μακεδονικού στην έδρα της Νίκης Βόλου

Κώστας Τσιακλής 18:23 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:27 - 20.11.2023

Ο Μακεδονικός επικράτησε με 1-2 της Νίκη Βόλου, σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Super League 2.

Με το παιχνίδι της Νίκης Βόλου με τον Μακεδονικό ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαίο διπλό αφού επικράτησαν με 1-2 και μπήκαν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. 

Ο Μακεδονικός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά από το πρώτο παιχνίδι. Στο 29' ο Αλέξανδρος Ζαφειράκης άνοιξε το σκορ λοιπόν, με το αυτογκόλ του Αντώνη Αναστασίου στο 41' να σημειώνει το 0-2. Η Νίκη Βόλου πίεσε στο δεύτερο μέρος όμως στάθηκε άτυχη αφού στο σουτ του Μοράρ σταμάτησε στο δοκάρι στο 61' ενώ στο 70' ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Πεντρέου σε εκτέλεση πέναλτι. Το μόνο που κατάφερε τελικά να κάνει η Νίκη Βόλου ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Πασχάλη Κάσο στο 89'. 

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Νίκης Βόλου μετά από πέντε επιτυχίες και έτσι η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει στη δεύτερη θέση τη Λάρισα και να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό, που έχει και παιχνίδι περισσότερο. Από την άλλη όπως προαναφέραμε ο Μακεδονικός ανέβηκε στους 13 βαθμούς και μπήκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Μπαχανάκ, Ανδρέου, Αναστασίου (56′ Να’α), Κυριακίδης (77′ Πέττας), Παναγιωτίδης (67′ Τζιώρας), Γαβριηλίδης (46′ Λίταινας), Ριμπέιρο, Κρητικός (67′ Πολίτης), Μοράρ.

Άλωσε τη Νίκαια και μείωσε την απόσταση από τα Χανιά η Καλλιθέα - Πρώτη ήττα για τον Λεβαδειακό
SUPER LEAGUE 2

17:08 - 19.11.2023

Άλωσε τη Νίκαια και μείωσε την απόσταση από τα Χανιά η Καλλιθέα - Πρώτη ήττα για τον Λεβαδειακό

Η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στη Νίκαια και σε συνδυασμό με την ισοπαλία των Χανίων με το Γιούχτα, μείωσε τη διαφορά της από τους Κρητικούς, στους δύο βαθμούς. Πρώτη ήττα για τον Λεβαδειακό, ο οποίος έχασε 2-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας και βλέπει πλέον την ΑΕΛ, να τον πλησιάζει.

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Χασάνογλου, Τσιλιγγίρης (73′ Λυμπεράκης), Σαραγιώτης, Πέδρο Λούκας, Χάσεκ (84′ Σανγκινέτι), Ζαφειράκης (63′ Λεωνιδόπουλος), Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ (84′ Μελετίδης), Τσουκάνης, Σιμόνι (73′ Μπιανκόνι).