Ο αρτίστας Ιμπαγάσα, «τρελάθηκε» στο Αιγάλεω!

Αριέλ Ιμπαγάσα

i

Αριέλ Ιμπαγάσα/©Intime

Ο αρτίστας Ιμπαγάσα, «τρελάθηκε» στο Αιγάλεω!

Γήπεδο με εικόνα… χωραφιού και η δικαίωση για Ρίτσαρντς και Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός Β' το Σάββατο αντιμετώπισε το Αιγάλεω εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Super League 2. Ένα ματς το οποίο μάλιστα ήταν τηλεοπτικό από τη διοργανώτρια αρχή, μέσω YouTube. Οπότε όλοι είδαν, είδαμε, το χάλι που είχε ο αγωνιστικός χώρος του… γηπέδου στο Αιγάλεω. Ένα γήπεδο το οποίο επί της ουσίας δεν είχε καθόλου χορτάρι, λες και έπαιζαν σε χώμα ήταν οι «ερυθρόλευκοι» και οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων. Δεν είναι μόνο οι δηλώσεις που έγιναν από πλευράς Ολυμπιακού, αλλά φαινόταν αυτό και στο YouTube για όποιον παρακολούθησε το ματς.

Το ερώτημα όμως που μπορεί να υπάρξει και είναι εύλογο είναι πως μπορεί να αισθάνθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Β', Αριέλ Ιμπαγάσα. Ένας άνθρωπος ο οποίος ως ποδοσφαιριστής το... είχε με την μπάλα, αφού «χόρευε» μέσα στο γήπεδο. Ξεχώριζε για τις ντρίμπλες του, αλλά φυσικά και για τις ασίστ του… Ένας αρτίστας της μπάλας, να βλέπει τέτοια εικόνα.

Βέβαια από την άλλη δεν ήταν και κάτι πρωτόγνωρο για τον Ιμπαγάσα να βλέπει αυτό το γήπεδο. Το... σοκ πιθανότατα θα το είχε πάθει από την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό Β' όταν και είχαν παίξει οι «ερυθρόλευκοι» στο Βόρειο όμιλο και εκεί τα γήπεδα, δυστυχώς, είναι σε χειρότερη κατάσταση απ' ότι είναι στο Νότιο εξαιτίας και των καιρικών συνθηκών του χειμώνα, από τη στιγμή που δε συντηρούνται σωστά.

Ποια είναι η Ρίο Άβε που καλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τη σώσει από την καταστροφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:12 - 20.11.2023

Ποια είναι η Ρίο Άβε που καλείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τη σώσει από την καταστροφή

Σανίδα σωτηρίας στη Ρίο Άβε ετοιμάζεται να προσφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για να την κάνει έναν ανταγωνιστικό σύλλογο. Ποια είναι όμως η ομάδα που καλείται να σώσει ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού;

Ήθελαν να παίξουν Ρίτσαρντς και Ελ Αραμπί, αλλά…

Κάτι ακόμη για το ματς του Ολυμπιακού Β' στο Αιγάλεω. Την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον Διαγόρα είδαμε να αγωνίζονται οι Ρίτσαρντς, Ελ Αραμπί με τη δεύτερη ομάδα. Αμφότεροι ήθελαν να πράξουν το ίδιο και τώρα με το Αιγάλεω, γιατί αυτό που θέλουν είναι να πάρουν ματς στα πόδια τους. Όμως δεν τους άφησε η ομάδα και είναι λογικό, αφού ήξεραν ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν άθλιος. Βέβαια μάλλον ούτε και οι ίδιοι οι «ερυθρόλευκοι» περίμεναν τόσο κακό τον αγωνιστικό χώρο, αλλά με το που έφτασαν στο γήπεδο, δυστυχώς δικαιώθηκαν οι φοβίες τους…

Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!