Νίκη με «άρωμα» Champions League για τη Λανς, σημαντικός βαθμός για την Οσέρ

Πανηγυρισμοί παικτών Λανς

i

©Photo by Sylvain Lefevre/Getty Images

Νίκη με «άρωμα» Champions League για τη Λανς, σημαντικός βαθμός για την Οσέρ

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:55 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 23.04.2023

Η Λανς επικράτησε με 3-0 κόντρα στη Μονακό, με φόντο την 32η αγωνιστική της Ligue 1, η Οσέρ πήρε ένα σημαντικό βαθμό επί της Λιλ.

Η Λανς πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη εντός έδρας κόντρα στη Μονακό με 3-0, για την 32η αγωνιστική της Ligue 1.

Βίντεο με την Χίμπα Αμπούκ να φιλάει άλλον άντρα κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

15:26 - 22.04.2023

Βίντεο με την Χίμπα Αμπούκ να φιλάει άλλον άντρα κάνει το γύρο του διαδικτύου (vid)

Ένα βίντεο με την πρώην σύζυγο του Ασράφ Χακίμι να φιλάει άλλο άντρα έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν το βίντεο είναι πριν γνωρίσει τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή του αγώνα κυρίαρχη. Αυτό είχε ως αποτελέσμα η Λανς να ανοίξει το σκορ στο 9' με τον Οπέντα, αφού ο επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την πίεση που άσκησε συμπαίκτης του. Στο 16' ο Οπέντα σκόραρε ξανά με σουτ μέσα από τη περιοχή, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Το σκορ έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο 2-0, υπέρ των «κίτρινων».

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Οπέντα στο 56' να δίνει την πάσα στον Τομασόν  και εκείνος μέσα από τη περιοχή να πλασάρει ιδανικά για το τελικό 3-0.

Δύο πέναλτι διαμόρφωσαν το τελικό 1-1 στο παιχνίδι μεταξύ της Οσέρ και της Λιλ, αφήνοντας με άνοστη γεύση τις δύο ομάδες

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Οσέρ και Λιλ στο μεταξύ τους παιχνίδι επτά στροφές πριν το φινάλε της Ligue 1, αποτέλεσμα που θέτει σε κίνδυνο την παραμονή για τους γηπεδούχους και την ευρωπαϊκή έξοδο για τους φιλοξενούμενους.

Η Οσέρ είναι στη 14η θέση με 33 βαθμούς, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με παιχνίδι παραπάνω από τις ομάδες που την καταδιώκουν. Η Λιλ βρίσκεται στην 5η θέση με 56 βαθμούς.

Ανώτερη η Λιλ στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, είχε κλασική ευκαιρία για να σκοράρει με τον Ντέιβιντ, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σημάδεψε το αριστερό δοκάρι στο 10'. Ωστόσο, ο φορ της φιλοξενούμενης ομάδας, στο 36', ήταν πιο αποτελεσματικός, κάνοντας το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, για χέρι που υποδείχθηκε με τη βοήθεια του VAR.

Η Οσέρ, με τον ίδιο τρόπο, έφερε το παιχνίδι στα ίσα κόντρα στη ροή του αγώνα, έπειτα από αντικανονικό μαρκάρισμα του Καμπελά μέσα στη περιοχή. Ο Νιάνγκ ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών στο 62' και διαμόρφωσε το 1-1, που έμεινε μέχρι το τέλος.