Η υπόσχεση που έδωσε ο Νεϊμάρ στους οπαδούς της Σάντος

Νεϊμάρ

i

Νεϊμάρ/printscreen

Η υπόσχεση που έδωσε ο Νεϊμάρ στους οπαδούς της Σάντος

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:16 - 21.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 21.04.2023

Ο Νεϊμάρ παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Σάντος με την Αουντάξ Ιταλιάνο και δήλωσε πως θέλει να γυρίσει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Νεϊμάρ βρέθηκε στο Βίλα Μπελμίρο για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Σάντος με την Άουνταξ Ιταλιάνο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, που βρίσκεται στη Βραζιλία και ακολουθεί ειδική θεραπεία για να ξεπεράσει το τραυματισμό του, δεν έχασε την ευκαιρία να πάει στο γήπεδο και να δει από κοντά την ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και τον ανέδειξε. 

Ο Νεϊμάρ πήγε στο γήπεδο με τη φανέλα που φορούσε σε μικρή ηλικία στη Σάντος, με το επτά στην πλάτη και οι οπαδοί της βραζιλιάνικης ομάδας των αποθέωσαν. Για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ. 

Σύμφωνα με την Globo.com. ο «Νέι» δήλωσε σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν στα θεωρεία: «Μία μέρα θα γυρίσω, θα επιστρέψω σύντομα. ίναι πολύ όμορφα που είμαι πίσω στο σπίτι μου. Το νιώθω σαν σπίτι μου, είμαι χαρούμενος που γύρισα μετά από 10 χρόνια. Ήρθα εδώ για να στηρίξω τη Σάντος. Είναι το κλαμπ που μου έδωσε τα πάντα, άνοιξε τις πόρτες του για εμένα και την οικογένειά μου, που με αποκάλυψε στον κόσμο».