«Λευκή» ισοπαλία στο Allianz Riviera μεταξύ Νις και Λυών
i

©Getty Images

«Λευκή» ισοπαλία στο Allianz Riviera μεταξύ Νις και Λυών

Δημήτρης Χούπης 23:43 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 27.08.2023

Νις και Λυών ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο Allianz Riviera για την τρίτη αγωνιστική, με τους «Λυωνέ» να μην έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα.

Νις και Λυών ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο Allianz Riviera για τη τρίτη αγωνιστική της Ligue 1, με τους «Λυονέ» να παραμένουν στην τελευταία θέση με έναν βαθμό και χωρίς νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Νίκαιας ήταν κυρίαρχη, έχοντας τόσο την κατοχή όσο και τις φάσεις. Ενδεικτικό αυτού ήταν ότι είχε εννέα τελικές, με τον Λαμπόρ, τον Ντιόπ και τον Μοφί να είναι οι πρωταγωνιστές των ευκαιριών της Νις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο, αλλά η ομάδα του Φραντσέσκο Φαριόλι είχε και πάλι τις φάσεις και την κατοχή. Στο 47' μάλιστα είχε μια σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Σανσόν έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. 

Ο Μοφί στο 72' είχε μια καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Το ίδιο και ο Ντάντε, ο οποίος στο 80' «δοκίμασε» το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. 

Βαριά ήττα της Λιλ από τη Λοριάν

Η Λιλ γνώρισε «βαριά» εκτός έδρας ήττα από τη Λοριάν με 4-1.

Η Ομάδα του Πάολο Φονσέκα στο πρώτο μέρος είχε τις φάσεις, είχε την κατοχή, αλλά η Λοριάν ήταν αυτή που βρήκε δύο τέρματα στα πρώτα δέκα λεπτά. Ο Αμπερζέλ στο 9' άνοιξε το σκορ και ένα λεπτό μετά ο Πονκιού έκανε το 2-0 για τη Λοριάν.

Στο δεύτερο μέρος οι «Λυωνέ πίεσαν και βρήκαν γκολ. Στο 55' ο Τζόναθαν Ντέιβιντ μείωσε για τη Λιλ και την έβαλε στο παιχνίδι. Ωστόσο η Λοριάν δεν άφησε τη Λιλ να ελπίζει για πολύ, αφού στο 62' ο Φεβρ έκανε το 3-1 και το τελικό 4-1 το έκανε ο Λε Γκοφ στο 67'.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ