Πρεμιέρα με νίκη για τη Νόριτς - Ασίστ ο Γιαννούλης

Δημήτρης Γιαννούλης

i

©PrtScr

Πρεμιέρα με νίκη για τη Νόριτς - Ασίστ ο Γιαννούλης

Κώστας Τσιακλής 20:22 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 05.08.2023

Η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Championship. Ασίστ από τον Έλληνα αμυντικό.

Η Νόριτς μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν στην Championship αφού επικράτησε με 2-1 της Χαλ και μάλιστα με ανατροπή. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε και αυτός με θετικό αντίκτυπο αφού είχε την ασίστ στο πρώτο γκολ των «καναρινιών».

Η Championship επέστρεψε την Παρασκευή (04/08) με την εκτός έδρας νίκη της Σαουθάμπτον επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Το Σάββατο (05/08) τη δική της πρεμιέρα είχε η Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη, η οποία μπήκε με το δεξί αφού επικράτησε με 2-1 της Χαλ.

Οι «τίγρεις» προηγήθηκαν στο 17’ με το γκολ του Λίαμ Ντελάπ και έβαλαν δύσκολα στα «καναρίνια». Η Νόριτς ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και ισοφάρισε με τον Τζόναθαν Ρόου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 20χρονος μέσος σκόραρε έπειτα από ασίστ του Δημήτρη Γιαννούλη.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε γκολ του Άνταμ Ίντα στο 90+6’. Κάπως έτσι η Νόριτς έβαλε τους πρώτους βαθμούς στο σακούλι στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στην Premier League. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γιαννούλη θα κοντραριστεί με τη Σαουθάμπτον.

Νίκες για Γουόφορντ και Μπλάκμπερν- Με το δεξί και η νεοφώτιστη Πλίμουθ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας η Μπλάκμπερν πήρε μια σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Γουέστ Μπρομ. Η Μίλγουολ πέρασε με διπλό από την έδρα της Μίντλεσμπρο (0-1) ενώ η νεοφώτιστη Πλίμουθ κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι στη κατηγορία (3-1 τη Χάντερσφιλντ).

Με τεσσάρες ξεκίνησαν Στόουκ και Γουότφορντ που συνέτριψαν Ρόδεραμ και ΚΠΡ αντίστοιχα. Στην ισοπαλία με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια Μπρίστολ – Πρέστον και Σουόνσι – Μπέρμιγχαμ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Σέφιλντ Γουένσντεϊ 1-2 Σαουθάμπτον

Μπλάκμπερν 2-1 Γουέστ Μπρομ

Μπρίστον Σίτι 1-1 Πρέστον

Μίντλεσμπρο 0-1 Μίλγουολ

Νόριτς 2-1 Χαλ

Πλίμουθ 3-1 Χάντερσφιλντ

Στόουκ 4-1 Ρόδεραμ

Σουόνσι 1-1 Μπέρμιγχαμ

Γουότφορντ 4-0 ΚΠΡ

Κυριακή (06/08, 14:30) Λέστερ – Κόβεντρι

Κυριακή (06/08, 16:30) Λιντς – Κάρντιφ

Κυριακή (06/08, 19:00) Σάντερλαντ - Ίπσουιτς