Νότια Κορέα - Γκάνα: Όποια επικρατήσει θα παραμείνει «ζωντανή»

Οι Γκανέζοι έχασαν στις λεπτομέρειες από τους Πορτογάλους

i

intime

Νότια Κορέα - Γκάνα: Όποια επικρατήσει θα παραμείνει «ζωντανή»

Ανδρέας Σερεβέτας • 10:37 - 28.11.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Οι Κορεάτες του Ολυμπιακού θα παλέψουν για την πρώτη νίκη στη διοργάνωση.

Η Νότια Κορέα έμεινε στο 0-0 με την Ουρουγουάη. Ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο αλλά η «σελέστε» είχε δύο δοκάρια στην αναμέτρηση. Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό για την ομάδα του Πάουλο Μπέντο.  

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει τον Κιμ Μιν-τζάε που δέχθηκε σοβαρό χτύπημα στο παιχνίδι με την Ουρουγουάη. Αμφίβολος είναι Χουάνγκ Χι-τσαν της Γουλβς λόγω τραυματισμού. Διαθέσιμοι είναι οι «ερυθρόλευκοι» Χουάνγκ Ιν-μπέομ και Χουάνγκ Ουί-τζο. 

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-2-3-1): Κιμ Σουνγκ-γκιου – Κιμ Μουν-χουάν, Κιμ Μιν-τζάε, Κβον Κιουνγκ-γουόν, Κιμ Τζιν-σου – Χουάνγκ Ιν-μπέομ, Σον Τζουν-χο – Τζέονγκ Γου-γεόνγκ, Λι Τζάε-σουνγκ, Σον Χέουνγκ-μιν – Χουάνγκ Ουί-τζο. 

Έδειξε τα δόντια της στην Πορτογαλία

Η Γκάνα ηττήθηκε από την Πορτογαλία με σκορ 3-2 αλλά έχασε τεράστια ευκαιρία προς το τέλος του ματς για να ισοφαρίσει. Γενικώς δεν «μάσησε» απέναντι στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Έδειξε ότι είναι ανταγωνιστική και έτοιμη να φτάσει στην πρώτη της νίκη. 

Ο προπονητής Ότο Άντο αμφισβήτησε με δηλώσεις του το πέναλτι με το οποίο οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ. Ο προπονητής της Γκάνας έχεις όλους τους παίκτες στη διάθεση του. 

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: (4-2-3-1): Άτι Ζίγκι – Λάμπτεϊ, Αμάρτεϊ, Τζικού, Μπαμπά – Πάρτεϊ, Αμπντούλ Σαμέντ – Σουλεμανά, Κούντους, Ζ. Αγιού – Ινιάκι Γουίλιαμς.

Το παιχνίδι του 8ου ομίλου θα αρχίσει στις 15:00 και θα διεξαχθεί στο Education City Stadium (45.350), που βρίσκεται στην πόλη Άλ Ραγιάν. Θα το διευθύνει ο Άγγλος Άντονι Τέιλορ.