Σπουδαία μεταγραφή για τη Νότιγχαμ: Έκλεισε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή από τη Σεβίλλη
i

©intime

Σπουδαία μεταγραφή για τη Νότιγχαμ: Έκλεισε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή από τη Σεβίλλη

Δημήτρης Χούπης 10:51 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 22.08.2023

Η Νότιγχαμ έκλεισε μια σπουδαία μεταγραφή, τον Γκανσάλο Μοντιέλ από τη Σεβίλλη ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ «έκλεισε» μια σπουδαία μεταγραφή. Συγκεκριμένα η ομάδα του Στιβ Κούπερ ήρθε σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γκονσάλο Μοντιέλ. Ο οποίος θα υπογράψει ως δανεικός με οψιόν αγοράς 11.000.000 εκατομμυρίων ευρώ. 

Ο Αργεντινός ήταν στην αποστολή της εθνικής του ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ τον περασμένη Δεκέμβρη, ενώ ήταν αυτός που έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του βάζοντας το τελευταίο πέναλτι απέναντι στη Γαλλία στον τελικό. 

Την ίδια ώρα ο 26χρονος ήταν αυτός που έδωσε στη Σεβίλλη ο Europa League την περασμένη σεζόν. Επίσης βάζοντας το τελευταίο πέναλτι απέναντι στη Ρόμα. Τα τελευταία χρόνια ο Αργεντινός αμυντικός αγωνίζεται για την ομάδα της Ανδαλουσίας, με την οποία μέτρησε 62 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ένα γκολ και πέντε ασίστ. Ενώ στον τελικό του UEFA Super Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε μόλις οχτώ λεπτά. 

Η Νότιγχαμ στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League έχει μία ήττα και μία νίκη απέναντι στη «νεοφώτιστη» Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-1. Ωστόσο η εικόνα της δεν είναι και η καλύτερη και κυρίως αμυντικά. Έχει δεχτεί ήδη τρία τέρματα, ενώ δέχεται εύκολα φάσεις. 

Κάπως έτσι η απόκτηση του Γκονσάλο Μοντιέλ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Στιβ Κούπερ να γίνει καλύτερη στα αμυντικά της καθήκοντα.