H Nότιγχαμ Φόρεστ σκέφτεται να αλλάξει προπονητή: Το μέλλον του Κούπερ κρίνεται στο ματς με τη Γουλβς

Ο Στίβεν Κούπερ

i

© PS Youtube

H Nότιγχαμ Φόρεστ σκέφτεται να αλλάξει προπονητή: Το μέλλον του Κούπερ κρίνεται στο ματς με τη Γουλβς

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:51 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:51 - 07.12.2023

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Στίβεν Κούπερ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως μεταδίδει Μέσο από την Αγγλία. Το μέλλον του φαίνεται πως θα κριθεί στο ματς με τη Γουλβς, στην ερχόμενη αγωνιστική της Premier League.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στην Αγγλία, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Το «βαρύ» 5-0 από τη Φούλαμ, όμως μοιάζει να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, προκαλώντας εξελίξεις στο στρατόπεδο της ομάδας.

Όπως μεταφέρει το αγγλικό ΜΜΕ «Give me Sport» σε δημοσίευμά του, το κλίμα για τον Στίβ Κούπερ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Ειδικότερα το Μέσο υποστηρίζει πως: «Ο Κούπερ συνεχίζει να μπαίνει στο μικροσκόπιο με τις επιδόσεις της ομάδας του στην κορυφαία κατηγορία. Αυτές είναι που θέτουν τη θέση του σε κίνδυνο. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης απογοητεύεται ολοένα και περισσότερο με την έλλειψη προόδου στο κλαμπ». 

Κάπως έτσι, το ενδεχόμενο αποχώρησης του Στιβ Κούπερ από την ομάδα της Premier League παραμένει ανοιχτό. Όπως όλα δείχνουν, το επερχόμενο παιχνίδι με τη Γουλβς θα κρίνει το μέλλον του Κούπερ, με το ΜΜΕ να αναφέρει ότι σε περίπτωση ήττας δεν αποκλείεται να είναι άμεσες οι εξελίξεις. 

Γύρισε οκτώ χρόνια πίσω η Μάντσεστερ Σίτι με τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη
PREMIER LEAGUE

17:23 - 07.12.2023

Γύρισε οκτώ χρόνια πίσω η Μάντσεστερ Σίτι με τα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε από την Άστον Βίλα και έφτασε τα τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, σε μια αρνητική επίδοση που είχαμε χρόνια να δούμε από την ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Μάλιστα, τα πρώτα ονόματα για τον αντικαταστάτη του έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται. Όπως τονίζει η «Guardian», το πρώτο φαβορί για να πάρει τη θέση της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο Ζουλέν Λοπετέγκι, λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στα ευρωπαϊκά γήπεδα.