Ξεκίνησε το ξεσκαρτάρισμα στη Νότιγχαμ: Εκτός προπονήσεων Γουόραλ και ΜακΚένα

Τζο Γουόραλ

i

©printscreen

Ξεκίνησε το ξεσκαρτάρισμα στη Νότιγχαμ: Εκτός προπονήσεων Γουόραλ και ΜακΚένα

Κώστας Τσιακλής 17:47 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:50 - 07.12.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε δυσμενή θέση και την...πληρώνουν τα πρώτα θύματα της κρίσης. Εκτός προπονήσεων μένουν ο αρχηγός Τζο Γουόραλ και Σκοτ ΜακΚένα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ αντιμετώπισε το βράδυ της Τετάρτης (06/12) τη Φούλαμ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ ήταν τραγική, ηττήθηκε με 5-0 από την αντίστοιχη του Μάρκο Σίλβα (πρώην προπονητής Ολυμπιακού) και η πίεση στο πρόσωπο του Άγγλου τεχνικού αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. 

Αυτό γιατί η Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της ενώ μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια της Premier League. Το εκπληκτικό σε αυτό είναι ότι η επιτυχία είχε έρθει κόντρα στην Άστον Βίλα, η οποία πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και το βράδυ της Τετάρτης θριάμβευσε σε βάρος της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα δημιουργούν προβλήματα τόσο στον Στιβ Κούπερ, όσο και στους ποδοσφαιριστές του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Daily Mail, ο αρχηγός Τζο Γουόραλ και ο Σκοτ ΜακΚένα τιμωρήθηκαν από τον σύλλογο και πραγματοποιούν πλέον ατομικές προπονήσεις. Όπως ισχυρίζεται η ίδια πηγή αυτή η εξέλιξη δεν προέρχεται από κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα ή καυγά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο παίκτες είχαν απουσιάσει από την ήττα από τη Φούλαμ και φέρεται να είναι ελεύθεροι να αποχωρήσουν το ερχόμενο μεταγραφικό παράθυρο. 

Κούπερ: «Ήταν μια οδυνηρή ήττα - Είμαστε αποφασισμένοι να το διορθώσουμε»

Την ίδια ώρα ο προπονητής της Νότιγχαμ, Στιβ Κούπερ, ανέλαβε την ευθύνη και παραδέχθηκε πως ήταν μια οδυνηρή βραδιά. Παράλληλα έδωσε το σύνθημα αντείθεσης. «Είναι προφανώς ένα πολύ χαμηλό σημείο και ήταν μια οδυνηρή νύχτα. Θα υπάρξει πολλή αρνητική σκέψη για το χθεσινό βράδυ, και δικαίως. Μέσα σε αυτήν την αρνητικότητα, οι προκλητικές στιγμές παρέχουν πάντα ευκαιρίες. Η ευκαιρία που έχουμε τώρα είναι να δείξουμε στους υποστηρικτές ότι νοιαζόμαστε, η χθεσινή βραδιά δεν ήταν αποδεκτή και είμαστε αποφασισμένοι να το διορθώσουμε.

Οπαδός της Φούλαμ γίνεται viral με την «πεταμένη» διαπίστευση του Μαρινάκη - Χαμός από σχόλια στο Twitter
PREMIER LEAGUE

09:13 - 07.12.2023

Οπαδός της Φούλαμ γίνεται viral με την «πεταμένη» διαπίστευση του Μαρινάκη - Χαμός από σχόλια στο Twitter

Ένας οπαδός της Φούλαμ έκανε γνωστό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ότι βρήκε στους θάμνους τη διαπίστευση του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το ματς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ κι έγινε χαμός από σχόλια.

Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε κάτι πίσω στους υποστηρικτές, σε αυτούς που ήταν εκεί χθες το βράδυ, σε αυτούς που έβλεπαν στην τηλεόραση, άκουγαν στο ραδιόφωνο ή ακολουθούσαν όπου κι αν βρίσκονταν», ανέφερε χαρακτηριστικά.