Κοντά στην απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς η Νότιγχαμ Φόρεστ
i

©Photo by Andre Weening/Orange Pictures/BSR Agency/Getty Images

Κοντά στην απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς η Νότιγχαμ Φόρεστ

Δημήτρης Χούπης 10:32 - 28.12.2023

Όπως αναφέρουν πορτογαλικά Μέσα η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι κοντά στην πρώτη της μεταγραφή του Ιανουαρίου και συγκεκριμένα του εξτρέμ της Μονακό, Ζέλσον Μαρτίνς.

Κοντά στην πρώτη της χειμερινή μεταγραφή είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ. Συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για τον Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος σύμφωνα με το πορτογαλικό Μέσο «Maisfutebol» είναι σε προχωρημένες επαφές με τους «κόκκινους». 

Ο 28χρονος Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται στη Μονακό από το καλοκαίρι του 2019, με τους Μονεγάσκους να βγάζουν από τα ταμεία τους 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Μαρτίνς δεν είναι στα πλάνα του Άντι Χίτερ και κάπως έτσι ο Πορτογάλος ψάχνει τρόπο να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα για να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. 

Η Φόρεστ δεν είναι η μόνη ομάδα ωστόσο που έκανε κίνηση για τον 28χρονο. Συγκεκριμένα η Μονακό είχε προτάσεις από ομάδες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αλλά και από τη Ρωσία. Παρόλα αυτά εκείνος είχε κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του πως θέλει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Premier League

Η επιθυμία του να παίξει στην Αγγλία βοηθάει τη Νότιγχαμ στην απόκτησή του, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να πλησιάζει στον αγγλικό σύλλογο. 

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει σε νέα εποχή, αφού ο Στιβ Κούπερ αποχώρησε μετά από 2.5 χρόνια και αντικαταστάτης του είναι ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει να αναλάβει δύσκολο έργο, αφού βρίσκεται στη 16η θέση με 17 βαθμούς, δύο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Φόρεστ την περασμένη αγωνιστική πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Νιούκαστλ επικρατώντας της με 3-1 και πλέον στρέφει το βλέμμα της στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ