Ρατσιστική επίθεση στον Μορίς από τους οπαδούς της Σέφιλντ καταγγέλλει η Λούτον
i

©Photo by Joe Giddens/PA Images via Getty Images

Ρατσιστική επίθεση στον Μορίς από τους οπαδούς της Σέφιλντ καταγγέλλει η Λούτον

Δημήτρης Χούπης 08:42 - 27.12.2023

Η Λούτον μετά το τέλος του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ανέφερε ότι ο παίκτης της Κάρλτον Μόρις δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς των «λεπίδων».

Ρατσιστική επίθεση δέχτηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ο παίκτης της Λούτον, Κάρλτον Μόρις. Συγκεκριμένα η ομάδα του Λονδίνου κατήγγειλε το περιστατικό μετά το τέλος του παιχνιδιού και την ίδια ώρα η Λούτον ευχαρίστησε τόσο τις «λεπίδες» όσο και την αστυνομία που έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά.

Η ανακοίνωση της Λούτον

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο επιθετικός της Λούτον Κάρλτον Μόρις ανέφερε ένα ρατσιστικό σχόλιο από το πλήθος κατά τη διάρκεια του απογευματινού αγώνα της Premier League στο Μπράμαλ Λέιν.

Ο Κάρλτον το ανέφερε στους υπεύθυνους του αγώνα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της Premier League και το θέμα αντιμετωπίστηκε αμέσως τόσο από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όσο και από την αστυνομία του Σάουθ Γιορκσάιρ, που αυτή τη στιγμή διερευνούν.

Η Λούτον θα προσφέρει στον Κάρλτον και σε οποιονδήποτε άλλο παίκτη που υποφέρει από κακοποίηση την πλήρη υποστήριξή της και θα ήθελε να επαναλάβει ότι τηρούμε στάση μηδενικής ανοχής έναντι όλων των μορφών διάκρισης, είτε αυτοπροσώπως είτε διαδικτυακά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους αξιωματούχους της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όσο και την αστυνομία για τις γρήγορες ενέργειές τους στην αντιμετώπιση του σημερινού περιστατικού».

Την ίδια ομάδα οι «λεπίδες» καταδίκασαν το περιστατικό με ανακοίνωσή τους, δηλώνοντας απογοητευμένοι για το θλιβερό συμβάν. 

Οροφή που στάζει, στενά καθίσματα και η ολική ανακαίνιση που καλείται να κάνει ο Ράτκλιφ στο «Ολντ Τράφορντ»
PREMIER LEAGUE

15:30 - 25.12.2023

Οροφή που στάζει, στενά καθίσματα και η ολική ανακαίνιση που καλείται να κάνει ο Ράτκλιφ στο «Ολντ Τράφορντ»

Πολλά είναι τα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, με σημαντικότερο όλων το πώς θα κάνει το «Ολντ Τράφορντ» να μοιάζει ξανά με θέατρο των ονείρων.

«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι απογοητευμένη για το περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Λούτον για την Boxing Day. Έχει ξεκινήσει έρευνα και βρισκόμαστε σε διάλογο με την  αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ και τη Λούτον και ευχαριστούμε αμφότερους για τη βοήθειά τους».