To «αντίο» του Ντάντας στον ΠΑΟΚ
i

© Intime

To «αντίο» του Ντάντας στον ΠΑΟΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:00 - 21.07.2023

Ο Τιάγκο Ντάντας αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος έσπευσε να αποχαιρετήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τίτλοι τέλους μπήκαν στη συνεργασία ΠΑΟΚ και Τιάγκο Ντάντας αφού ο δεύτερος ετοιμάζεται για το νέο βήμα της καριέρας του, το οποίο θα περιλαμβάνει τους Παυλίδη και Χατζηδιάκο. Ο νεαρός μέσος αποτελεί πλέον και επίσημα παρελθόν από τον «Δικέφαλο του Βορρά», τον οποίο και ευχαρίστησε με ανάρτηση του στο Instagram.

Αναλυτικά αυτή ανέφερε: 

«Η προηγούμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ ήταν εκπληκτική. Με υποδέχθηκε μία υπέροχη ομάδα και ένα επιτελείο που με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την πρώτη μου ημέρα. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε πέρσι όλα όσα θέλαμε αλλά είμαι σίγουρος πως φέτος όλα θα αλλάξουν για την ομάδα και θα επιστρέψει στο δρόμο των τίτλων.

Θέλω να πω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως σας είμαι ευγνώμων και συνεχίστε να υποστηρίζετε την ομάδα που αγαπάτε με τον ίδιο τρόπο που πράξατε πέρσι γιατί σας έχουν ανάγκη».

Συμπαίκτης με Παυλίδη και Χατζηδιάκο ο Ντάντας

Σύμφωνα με τη Record, η Μπενφίκα συμφώνησε με την ολλανδική Άλκμααρ, για να παραχωρήσει τον 22χρονο με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς. Ο Ντάντας, λοιπόν, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα έχει συμπαίκτες στο εξής δύο Έλληνες διεθνείς, τον Βαγγέλη Παυλίδη και τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ο νεαρός μέσος κατέγραψε 39 συμμετοχές με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, οι οποίες αφορούσαν όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτές κατόρθωσε να πετύχει πέντε γκολ και  να προσφέρει δύο ασίστ.