Η Αλ Σαμπάμπ «ψήνει» τον  Ντε Χεα να γίνει «Σαουδάραβας»

Νταβίντ Ντε Χέα

i

Νταβίντ Ντε Χέα/ ©Photo By Simon Stacpoole/Offside/ Getty Images

Η Αλ Σαμπάμπ «ψήνει» τον Ντε Χεα να γίνει «Σαουδάραβας»

Γιάννης Λιβανός • 13:56 - 28.01.2024

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Σαμπάμπ δελεάζει τον Νταβίντ Ντε Χεα με μια προσφορά που θα τον κάνει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα δείχνουν πως ο Νταβίντ Ντε Χέα ξεσκονίζει τα γάντια του! O Ισπανός πορτιέρο λοιπόν είναι πολύ πιθανό να επανέλθει στη δράση αν έρθει σε συμφωνία με την Αλ Σαμπάμπ, την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που ενδιαφέρεται γι' αυτόν και του προσφέρει ένα επικερδές συμβόλαιο για να επιστρέψει έξι μήνες μετά την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι.

Η Αλ Σαμπάμπ εκτός του Ντε Χέα φέρεται να εξετάζει και τον Ράκιτιτς, θέλοντας μάλιστα να αποσπάσει την υπογραφή των δύο παικτών πριν τις 31 Ιανουαρίου, όταν και λήγει η προθεσμία των μεταγραφών στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Με άλλα λόγια η Αλ Σαμπάμπ παλεύει και με τον χρόνο, προκειμένου να ενισχύσει την εστία της με έναν από τους πιο έμπειρους και εγνωσμένης αξίας τερματοφύλακα.

Το όνομα βέβαια του Ντε Χέα έχει ξανασυνδεθεί με τα «πετροδόλαρα», αφού το καλοκαίρι είχε ακουστεί έντονα για την Αλ Χιλάλ. Η Αλ Σαμπάμπ έχει επίσης έρθει σε επαφή με τον Ζοζέ Μουρίνιο για να τον κάνει τον επόμενο προπονητή της. 

Η Αλ Σαμπάμπ αν και δεν ανήκει στην ομάδα των τεσσάρων μεγάλων συλλόγων της Αραβίας, έχει αρκετή οικονομική στήριξη και ικανό κεφάλαιο για να αποκτήσει κάποια top ονόματα του ποδοσφαίρου.

Πριν 18 μήνες άρμεγε αγελάδες και τώρα αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η απίστευτη ιστορία του επιθετικού της Νιούπορτ, Γουίλ Έβανς (vid)
PREMIER LEAGUE

08:46 - 27.01.2024

Πριν 18 μήνες άρμεγε αγελάδες και τώρα αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η απίστευτη ιστορία του επιθετικού της Νιούπορτ, Γουίλ Έβανς (vid)

Η ταπεινή ομάδα από τη Νότια Ουαλία, Νιούπορτ Κάουντι θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή (28/01, 18:30) για το Κύπελλο Αγγλίας. Η απίστευτη ιστορία του Γουίλ Έβανς ο οποίος πριν από 18 μήνες δούλευε ως αγρότης στη φάρμα του πατέρα του.

 Επί του παρόντος η Αλ Σαμπάμπ είναι 11η στην κατάταξη της Saudi Pro League. Το αστέρι της είναι ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαννίκ Καρράσκο, καθώς ο Έβερ Μπανέγκα έφυγε πρόσφατα από την ομάδα για τη Νιούελς Ολντ Μπόις. Ωστόσο απ' ότι φαίνεται ο σύλλογος έχει «στα σκαριά» μία ακόμη μεγάλη κίνηση. Ο λόγος για τον Νταβίντ ντε Χέα!

Tags: