Τεν Χαχ για Κλοπ: «Έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, η φυγή του δεν είναι καλή για την Premier League»

Κλοπ - Τεν Χαχ

i

Photo by Clive Brunskill/Getty Images/Ideal Images

Τεν Χαχ για Κλοπ: «Έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, η φυγή του δεν είναι καλή για την Premier League»

Δημήτρης Χούπης 17:15 - 26.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 26.01.2024

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ πήρε θέση για την αποχώρηση του Γιούργκεν Κλοπ το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ, αποθεώνοντάς τον, ενώ την ίδια ώρα τόνισε πως η φυγή του δεν θα κάνει καλό ούτε στην Premier League.

Η ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ σόκαρε τους οπαδούς των «κόκκινων», ενώ αιφνιδίασε αρκετούς φίλους του ποδοσφαίρου. 

Θέση για τη φυγή του Γερμανού από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ πήρε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος κατανοεί ότι έχει μείνει χωρίς ενέργεια, λέγοντας ότι το πρωτάθλημα της Premier League είναι πολύ έντονο. 

«Μπορώ να καταλάβω ότι έχει ξεμείνει από ενέργεια. Εννέα χρόνια είναι αρκετός χρόνος. Η Premier League είναι αρκετά έντονη, ο συνδυασμός με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όταν είσαι εννέα χρόνια είναι πραγματικά αρκετός χρόνος», ήταν αρχικά τα λόγια του. 

Στη συνέχεια ο Ολλανδός αποθέωσε τον Κλοπ, τονίζοντας ότι η αποχώρησή του δεν θα είναι καλή ακόμα και για την Premier League. Ενώ τον συνεχάρη για τη δουλειά που έκανε στη Λίβερπουλ

«Δεν είναι καλό για την Premier League ότι φεύγει. Άφησε εποχή, έχτισε το σύλλογο και τον έφερε πίσω εκεί που ανήκει. Του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτό, έκανε εκπληκτική δουλειά», σχολίασε. 

Οι φήμες πάντως για την αντικατάσταση του Κλοπ έχουν ήδη ξεκινήσει. Πρώτο όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος πάντως όταν ρωτήθηκε για τις φήμες δήλωσε ότι το μυαλό του είναι μόνο στην Μπάγερ Λεβερκούζεν