Ντέμης για την αλλαγή του Φορτούνη με τον Ατρόμητο: «Κι εγώ θα τον έβγαζα ...»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© printscreen

Ντέμης για την αλλαγή του Φορτούνη με τον Ατρόμητο: «Κι εγώ θα τον έβγαζα ...»

Sportal newsroom 22:18 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:22 - 28.08.2023

Την άποψη του για την αλλαγή του Κώστα Φορτούνη εξέφρασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Monday FC, εξηγώντας γιατί συμφωνεί με την επιλογή του Μαρτίνεθ να αντικαταστήσει τον Έλληνα άσο.

Ο Κώστας Φορτούνης αντικαταστάθηκε στο 58', στην εύκολη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», δυσανασχέτησε κατά την έξοδο του από το παιχνίδι.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του διεθνούς ποδοσφαιριστή, εξήγησε το λόγο για τον οποίο συμφωνεί με το προπονητή του Ολυμπιακού που τον αντικατέστησε.

Αναλυτικά η άποψη του Ντέμη Νικολαΐδη

«Ο Φορτούνης μεγαλώνοντας έχει κάτι το οποίο φαίνεται τόσο εύκολο, είναι ομως δύσκολο, απλά ο ίδιος το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο. Αλλάζει το παιχνίδι τόσο απλά, μπορεί να είναι σε θέση αριστερού εξτρέμ και να γυρίσει τη μπάλα, να την αλλάξει με 60 μέτρα και να είναι με ακρίβεια στο δεξί εξτρέμ.

Τέτοια εποχή πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε αλλάξει προπονητή και μετρούσε ήδη έναν αποκλεισμό…
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:06 - 28.08.2023

Τέτοια εποχή πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε αλλάξει προπονητή και μετρούσε ήδη έναν αποκλεισμό…

Ιδανικό είναι το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, αφού μετράει ένα αήττητο σερί, μία (σχεδόν δύο) πρόκριση στο Europa League και δύο τρίποντα στο πρωτάθλημα. Τέτοια εποχή, έναν χρόνο πριν, δεχόταν το ένα χτύπημα μετά το άλλο…

Το έκανε αρκετές φορές, φάνηκε εύκολο, δεν είναι όμως. Τον παρακολουθώ χρόνια, τώρα το κάνει να φαίνεται εύκολο, ενώ δεν είναι, με την ποιότητα του το καταφέρνει αυτό. Τον είδα να δυσανασχετεί που βγήκε αλλαγή, αλλά και εγώ θα τον έκανα αλλαγή γιατί θα τον ήθελα ξεκούραστο στο επόμενο ματς, γι' αυτό το λόγο. Μόνο γι' αυτό το λόγο. Φαντάζομαι ότι και ο Μαρτίνεθ για αυτό τον έκανε αλλαγή».