Κοντά στην ανανέωση ο Σιμεόνε

Ντιέγκο Σιμεόνε

Κοντά στην ανανέωση ο Σιμεόνε

Ορέστης Καδδάς 15:20 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 09.10.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντίνου. 

Το συμβόλαιο του «Τσόλο» έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και οι «Κολτσονέρος» δεν θέλουν να περιμένουν άλλο μέχρι να συμφωνήσουν στην επέκταση της συμφωνίας με τον ίσως πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας του. Θυμίζουμε πως ο Σιμεόνε βρίσκεται στη Μαδρίτη από το 2011 και στο διάστημα αυτό οι «Ροχιμπλάνκος» έχουν πανηγυρίσει 2 πρωταθλήματα, 2 Europa League μεταξύ άλλων, ενώ έφτασαν και σε δύο τελικούς Champions League, τους οποίους έχασαν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντίνος μάλιστα πριν λίγες μέρες πραγματοποίησε ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα στο Champions League, αφού έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές με την ίδια ομάδα (97), πίσω μόνο από τον Αρσέν Βενγκέρ (177) και τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (190).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει εκκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν, καθώς βρίσκεται στην 4η θέση της La Liga και στο -5 από την πρώτη Ρεάλ στην 1η του ομίλου της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τέσσερις βαθμούς μαζί με τη Λάτσιο.