Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη μάχη με τη Ντνίπρο-1 (vid+gallery)

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τη μάχη με τη Ντνίπρο-1 (vid+gallery)

Βασίλης Μοιρώτσος 21:23 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 25.07.2023

Βίντεο και φωτορεπορτάζ από την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κόζιτσε πριν τον αυριανό αγώνα με τη Ντνίπρο-1.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό σπουδαίο ματς με τη Ντνίπρο-1 στο Κόζιτσε της Σλοβακίας.

Οι «πράσινοι» γυμνάστηκαν στο γήπεδο που θα γίνει το ματς και ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Να θυμίσουμε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να προχωρήσει σε μία αλλαγή, όσον αφορά την ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας κι αυτή έχει να κάνει με τον Ζέκα. Σε πρώτο χρόνο, ο Σέρβος δεν είχε προσθέσει τον έμπειρο μέσο σε αυτή, εντούτοις αποφάσισε τελικά να τον έχει στα πλάνα του. Ως εκ τούτου, ο άνθρωπος που θα τεθεί εκτός είναι ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

Το «τριφύλλι» έχει τη δυνατότητα να δηλώσει επίσημα τη λίστα του μέχρι το βράδυ της παραμονής του πρώτου αγώνα για τον β’ προκριματικό του Champions League. Όσον αφορά την επίθεση, ο Γιοβάνοβιτς θα πορευτεί με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις και τον Αντράζ Σπόραρ.

Aναλυτικά η λίστα, πλέον, θα περιλαμβάνει τους: Μπρινιόλι, Xουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσοκάι, Ζέκα, Κλέινχεισλερ, Βιλένα, Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τζούρισιτς, Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Ιωαννίδης, Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη, Σιδερά.

Στο δελτίο του Παναθηναϊκού για την προπόνηση αναφέρεται: «Την πρώτη επαφή με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης ο αγώνας της δεύτερης προκριματικής φάσης του Champions League κόντρα στη Ντνίπρο, την «Kosicka futbalova arena», είχαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι προπονήθηκαν για μία ώρα με το πρόγραμμα να ξεκινάει με προθέρμανση, να συνεχίζεται με σέντρες και τελειώματα και να ολοκληρώνεται με παιχνίδι τριών ομάδων σε περιορισμένο χώρο».

Με Μαρσέιγ αν περάσει τη Ντνίπρο

Το μεσημέρι της Δευτέρας (24/07) ο Παναθηναϊκός έμαθε τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, εφόσον περάσει το εμπόδιο της ουκρανικής Ντνίπρο.

Η κληρωτίδα έβγαλε αντιμέτωπη την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με την Μαρσέιγ. Η γαλλική ομάδα πρόκειται να είναι το επόμενο εμπόδιο του Παναθηναϊκού, στο δρόμο προς τα play-offs και στη συνέχεια τους ομίλους του Champions League. Οι αναμετρήσεις των πράσινων είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν στις 8 ή 9 Αυγούστου και η ρεβάνς ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Να σημειώσουμε ότι το πρώτο παιχνίδι με την Ντνίπρο έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη (25/7, 21:00) στο Κόζιτσε της Σλοβακίας και η ρεβάνς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την 1η Αυγούστου (20:30).

Δείτε φωτορεπορτάζ από την προπόνηση