Ανατροπή για... Champions League η Ντόρτμουντ
i

©PrtScr

Ανατροπή για... Champions League η Ντόρτμουντ

Στέλιος Βαρδάκης 20:38 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 17.03.2024

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πανηγύρισε η Ντόρτμουντ που κέρδισε με 3-1 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και βλέπει.. Champions League.

Ντόρτμουντ για.., Champions League. Η ομάδα του Τέρζιτς πανηγύρισε πολύ μεγάλη νίκη με 3-1, η οποία μάλιστα ήρθε με ανατροπή, επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην Μπορούσια μέσω του επιθετικού της transition.

Σε μια τέτοια φάση, ο Μαρμούς βγήκε στην αντεπίθεση αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει σε τετ α τετ τον Μάγιερ αλλά στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Γκέτσε που με ένα ωραίο δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας για να κάνει το 1-0 και να πληγώσει την πρώην ομάδα του.

Η Ντόρτμουντ πίεσε στα επόμενα λεπτά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης και εν τέλει τα κατάφερε στο 33’. Έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, εκείνη έφτασε στον Μάλεν από δεξιά, ο οποίος πάτησε στην περιοχή έβγαλε χαμηλή σέντρα και ο Αντεγιέμι σχεδόν σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 1-1, που ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι άσκησαν έντονη πίεση και βρήκαν γκολ στο 81' με τον Χούμελς. Συγκεκριμένα, η Μπορούσια είχε κερδίσει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή το οποίο εκτέλεσε ο Μπραντ με σέντρα, ο κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» πήρε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για το 2-1.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις του αγώνα η Ντόρτνουντ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Εμρέ Τσαν διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Πάρα πολύ σημαντική νίκη για τη Ντόρτμουντ που έφτασε τους τους 50 βαθμούς και πάτησε στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Από την άλλη, η Άιντραχτ έμεινε στους 40 πόντους και την 6η θέση και παρά την ήττα συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγω για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις καθώς είναι στο +5 από την 7η θέση και την Άουγκσμπουργκ.

Πρώτα Μπάγερν και τώρα Γκλάντμπαχ: Ποια είναι η Ζααρμπρίκεν που απέκλεισε τα μεγαθήρια της Bundesliga (vids)
BUNDESLIGA

10:40 - 13.03.2024

Πρώτα Μπάγερν και τώρα Γκλάντμπαχ: Ποια είναι η Ζααρμπρίκεν που απέκλεισε τα μεγαθήρια της Bundesliga (vids)

Η Ζααρμπρίκεν, ομάδα τρίτης κατηγορίας στη Γερμανία, συνεχίζει να ζει το όνειρό της, καθώς μετά τον άθλου απέναντι στη Μπάγερν κατάφερε να αποκλείσει και την Γκλάντμπαχ στο DFB-Pokal.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία:

Η επόμενη αγωνιστική: