Καταιγιστική Στουτγκάρδη, υπέταξε τη Χόφενχαϊμ και εδραιώθηκε στην τετράδα της Bundesliga

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Στουτγκάρδη.

i

© PrtScr

Καταιγιστική Στουτγκάρδη, υπέταξε τη Χόφενχαϊμ και εδραιώθηκε στην τετράδα της Bundesliga

Πάνος Κορομηλάς 21:25 - 16.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:28 - 16.03.2024

Η Στουτγκάρδη κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στη Χόφενχαϊμ, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και πήρε ένα σπουδαίο διπλό (3-0), που την βάζει σε θέση ισχύος για την πρώτη τετράδα της Bundesliga.

Τρίτη διαδοχική νίκη για τη Στουτγκάρδη, που ήταν καταιγιστική και πέρασε με 3-0 από την έδρα της Χόφενχαϊμ. Οι εξαιρετικοί Σουηβοί έκαναν μια ολοκληρωτική εμφάνιση, βρήκαν τρία γκολ, απειλήθηκαν ελάχιστα και συνεχίζουν με «σπασμένα φρένα» την εξαιρετική τους πορεία στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι Σουβοί έπιασαν εξαιρετική απόδοση, ήταν το απόλυτο αφεντικό του αγώνα από τα πρώτα λεπτά και συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τη φετινή σεζόν στη Bundesliga.

Έφτασαν έτσι τους 46 βαθμούς, εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση, έχοντας απόσταση επτά βαθμών από την τέταρτη Λειψία. Παράλληλα, συνεχίζουν την «καταδίωξη« της Μπάγερν Μονάχου, παραμένοντας τέσσερις βαθμούς πίσω από τους Βαυαρούς.

Ο Ουντάβ είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 7ο λεπτό, όμως το σουτ του πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Ο Μπάουμαν σταμάτησε το σουτ του Ίτο στο 12', αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Ο Ουντάβ τροφοδότησε τον Μιλό και αυτός εκτέλεσε από κοντά για το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης είχε σημαντική ευκαιρία λίγο αργότερα, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση, ο πρώτος σκόρερ της Στουτγκάρδης, Σερού Γκιρασί.

Ο επιθετικός από τη Γουινέα βρήκε τροφοδοτήθηκε από τον Ουντάβ και εκτέλεσε εύστοχα, διευρύνοντας το προβάδισμα της ομάδας του. Αυτό ήταν το 22ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Ο Λέβελινγκ στο 68' «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του Χένες, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας της Χόφενχαϊμ. Σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το προβάδισμα τους και έφτασαν σε μια ακόμα νίκη που τους καθιστά πλέον φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Επόμενη υποχρέωση για τους «Σουηβούς» η αναμέτρηση κόντρα στη Χάιντενχαϊμ (31/3, 18:30), πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ (6/4, 19:30), που αναμένεται να κρίνει πολλά για τη μάχη της τετράδας και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν.

Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με «πεντάρα» την Ντάρμσταντ, «διπλό» με ανατροπή για την Άουγκσμπουργκ
BUNDESLIGA

18:35 - 16.03.2024

Η Μπάγερν Μονάχου διέλυσε με «πεντάρα» την Ντάρμσταντ, «διπλό» με ανατροπή για την Άουγκσμπουργκ

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε από την Ντάρμσταντ με 5-2, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Τζαμάλ Μουσιάλα που πέτυχε δύο γκολ. Σημαντικό διπλό πήρε και η Άουγκσμπουργκ στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, επικρατώντας με 3-1.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ