Λύγισε τη Λειψία, πάτησε κορυφή και περιμένει η Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ

i

© Getty Images

Λύγισε τη Λειψία, πάτησε κορυφή και περιμένει η Ντόρτμουντ

Sportal newsroom 23:38 - 03.03.2023

Με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, αλλά και με μπόλικο άγχος στο τέλος, η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Λειψία (2-1) και πλέον είναι μόνη στην κορυφή, αλλά με ματς περισσότερο.

Ήθελε και κόπο, αλλά και τρόπο! Η Ντόρτμουντ απολύτως αναμενόμενα δυσκολεύτηκε κόντρα στη Λειψία, αλλά κατάφερε να πάρει ακόμα μία σημαντική νίκη μέσα στο 2023, επικρατώντας 2-1 και πλέον είναι στο +3 από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Στουτγκάρδη.

Το σκορ άνοιξε για τους Βεστφαλούς ο Ρόις με πέναλτι μόλις στο 21’ και μάλιστα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, η Ντόρτμουντ βρήκε και δεύτερο γκολ στο 39’, με τον Εμρέ Τσαν να παίρνει το ριμπάουντ έπειτα από λανθασμένη απομάκρυνση, γράφοντας το 2-0.

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι και πάλι πίσω - Αγωνίστηκε μετά από 8,5 μήνες (vid)
BUNDESLIGA

10:16 - 27.02.2023

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι και πάλι πίσω - Αγωνίστηκε μετά από 8,5 μήνες (vid)

Ο Δημήτρης Λημνιός επέστρεψε στην αγωνιστική δράση 8,5 μήνες μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί, καθώς αγωνίστηκε με την Κ21 της Κολωνίας για ένα ημίχρονο, στο οποίο μοίρασε και μία ασίστ.

Η Λειψία ήταν σαφώς βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς, με ένα γκολ του Φόρσμπεργκ μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να φύγουν και με βαθμό στο τέλος, αλλά στις καθυστερήσεις ο Βέρνερ έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 2-2, με το τρίποντο να πηγαίνει στην πλευρά της Ντόρτμουντ.

Tags: