Πέρασε από τη Βεστφαλία η Στουτγάρδη και «αγκαλιάζει» το Champions League

Πέρασε από τη Βεστφαλία η Στουτγάρδη και «αγκαλιάζει» το Champions League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:53 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 06.04.2024

Η Στουτγάρδη επικράτησε με 1-0 της Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία για την 28η αγωνιστική της Bundesliga και αρχίζει να «αγκαλιάζει» το Champions League.

Η Στουτγάρδη συνεχίζει σε τροχιά Champions League, αφού πέρασε από τη Βεστφαλία, νικώντας με 1-0 τη Ντόρτμουντ και παρέμεινε στην τρίτη θέση με 60 βαθμούς, εφτά περισσότερους από την 5η θέση.

Στο πρώτο μέρος οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες, αφού οι άμυνες των δύο ομάδων λειτουργούσαν εξαιρετικά. Στη μοναδική στιγμή που η ομάδα της Βεστφαλίας απείλησε ήταν στο 31ο λεπτό, όντας ο Αντεγιέμι έκανε ένα σουτ, αλλά ο Νούμπελ απέκρουσε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ. Η συνέχεια ήταν παρόμοια και κάπως έτσι οι παίκτες μπήκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ στον αγώνα.

Ετοιμάζει τη φιέστα: Μία νίκη μακριά από το πρώτο της πρωτάθλημα η Λεβερκούζεν
BUNDESLIGA

18:32 - 06.04.2024

Ετοιμάζει τη φιέστα: Μία νίκη μακριά από το πρώτο της πρωτάθλημα η Λεβερκούζεν

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τη Λεβερκούζεν (1-0 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου), ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κατάκτηση της Bundesliga. Αυτό διότι η Χάιντενχαϊμ πέτυχε ασύλληπτη ανατροπή κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου μετατρέποντας το 0-2 σε 3-2 στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Στουτγάρδη σκόραρε στην πρώτη μεγάλη φάση, με τον Γκιρασί ο οποίος έκανε ένα σουτ από το άκρο της περιοχής και έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι». Από 'κει και έπειτα οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 81ο λεπτό έχασαν μια μεγάλη διπλή ευκαιρία.

Ο Χούμελς αρχικά έκανε μια κεφαλιά ο Νούμπελ την απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Σλότεμπεργκ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Οι φιλοξενούμενοι στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Γκιρασί δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ