Ο Αλ Κελαϊφί εκνευρίστηκε σε ερώτηση για τον Ενρίκε: «Καταλαβαίνετε το ποδόσφαιρο;» (vid)

Ο Αλ Κελαϊφί εκνευρίστηκε σε ερώτηση για τον Ενρίκε: «Καταλαβαίνετε το ποδόσφαιρο;» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:05 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 19.05.2024

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί εκνευρίστηκε σε ερώτηση που του τέθηκε για το «αύριο» του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της ομάδας.

Ζει το όνειρο η Ντόρτμουντ, η οποία πέρασε στον τελικό του Champions League μετά από έντεκα χρόνια!

Οι Βεστφαλοί πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση και χάρη σε γκολ του Ματς Χούμελς (50') επικράτησαν με 1-0 της ανώτερης Παρί Σεν Ζερμέν. Έτσι, οι Γερμανοί πήραν το εισιτήριο για το «Γουέμπλεϊ» και περιμένουν ποια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου θα συναντήσουν εκεί.

Τρομερά άτυχη η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, καθώς στο δεύτερο μέρος είχε 4 δοκάρια και συνολικά 6 μετά και τα δύο του πρώτου ημιτελικού επί γερμανικού εδάφους.  

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χούμελς έγραψε ιστορία στο «Παρκ Ντε Πρενς», όχι μόνο για το «χρυσό» γκολ που πέτυχε, αλλά διότι έγινε ο τρίτος γηραιότερος σκόρερ στην ημιτελική φάση του Champions League σε ηλικία 35 ετών και 143 ημερών, πίσω από τους Ράιαν Γκιγκς (37 ετών και 148 ημερών) και Εντίν Τζέκο (37 ετών και 54 ημερών ενώ φορούσε την φανέλα της Ίντερ).

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήταν απογοητευμένος καθώς και οι 46 χιλιάδες Γάλλους φίλαθλοι που παρακολούθησαν ζωντανά τον αγώνα.

Ο Αλ Κελαϊφί μίλησε στα ΜΜΕ και εκεί η θλίψη του μετατράπηκε σε θυμό όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της ομάδας, λέγοντας: «Αλλά τι ερώτηση είναι αυτή; Καταλαβαίνετε ποδόσφαιρο ή όχι;» δήλωσε ξεσπώντας ο πρόεδρος των Παριζιάνων.