Ο Αντριάνο πήγε να δει Μουντιάλ, εξαφανίστηκε 2 ημέρες και χώρισε
i

Αντριάνο/ ©Intime

Ο Αντριάνο πήγε να δει Μουντιάλ, εξαφανίστηκε 2 ημέρες και χώρισε

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:15 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 06.12.2022

Ο Αντριάνο και η σύζυγος του Μεσκίτα τράβηξαν χωριστούς δρόμους μετά από 24 ημέρες γάμου.

Αντριάνο και Μεσκίτα δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους μετά από 24 ημέρες γάμου. Ο λόγος; Δεν πάει το μυαλό σας. 

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ την προηγούμενη Δευτέρα (28/11) ο Αντριάνο πήγε στη Βίλα Κρουζέιρο, μία περιοχή του Ρίο ντε Τζανέιρο, για να συναντήσει κάποιους φίλους του. Εκεί ο Βραζιλιάνος πρώην σταρ του ποδοσφαίρου θα έβλεπε το ματς της «σελεσάο» με την Ελβετία για το Μουντιάλ 2022. Τελικά έμεινε στην περιοχή δύο μέρες και η Μεσκίτα άρχισε να τον ψάχνει! 

Η «εξαφάνιση» αυτή του Αντριάνο οδήγησε το ζευγάρι σε έντονο τσακωμό και τελικά αποφάσισε να δώσει τέλος στο γάμο του πριν καλά καλά περάσει ένας μήνας έγγαμου βίου. Βέβαια, ο χωρισμός τους δεν αποτελεί και τεράστια είδηση, καθώς έχουν χωρίσει άλλες πέντε φορές. Για να δούμε θα υπάρξει νέα επανασύνδεση...

Να θυμίσουμε ότι ο Αντριάνο έπαιξε σε 48 ματς με την εθνική Βραζιλίας και σημείωσε 27 γκολ. Πολλοί θεωρούσαν ότι θα είναι ο διάδοχος του Ρονάλντο, που έχει μείνει γνωστός με το παρατσούκλι, «Το Φαινόμενο». Ο Αντριάνο είχε την ευκαιρία να παίξει σε σπουδαίες ομάδες. Αίσθηση είχε προκαλέσει η μεταγραφή του από την Φλαμέγκο στην Ίντερ. Αγωνίστηκε ακόμη στην Φιορεντίνα, στην Πάρμα, στην Ρόμα ενώ δεν ήταν και λίγες οι ομάδες της Βραζιλίας που του έδωσαν αρκετά χρήματα.