Ο Αρτέτα έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Χάβερτς (vid)
i

©printscreen

Ο Αρτέτα έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Χάβερτς (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:55 - 26.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:56 - 26.11.2023

Ο Κάι Χάβερτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της Άρσεναλ κόντρα στη Μπρέντφορντ και ο Μικέλ Αρτέτα φρόντισε να τον αποθεώσει με τον δικό του τρόπο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Η Άρσεναλ αντιμετώπισε την Μπρέντφορντ στο «Κομιούνιτι Στέιντιουμ», θέλοντας να φύγει με το «διπλό» και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, να ανέβει στην κορυφή.

Οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν το στόχο τους, με «χρυσό» σκόρερ τον Κάι Χάβερτς, ο οποίος με κεφαλιά στο 89ο λεπτό λύτρωσε την ομάδα του, η οποία είναι πλέον πρωτοπόρος στην Premier League.

Μάλιστα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Μικέλ Αρτέτα δεν έλειψε να αποθεώσει τον Χάβερτς με τον δικό του τρόπο. Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός έκανε κεφαλοκλείδωμα στον Γερμανό επιθετικό, ενώ στη συνέχεια τον έσυρε προς την κερκίδα των φίλων των «κανονιέρηδων». 

«Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτά τα παιδιά. Είναι δύσκολο όταν έρχεται ένος νέος παίκτης και πληρώνουν πολλά χρήματα για σένα. Είμαι απλά ευγνώμων που συνεχίζουν να με υποστηρίζουν», δήλωσε ο Χάβερτς στο TNT Sports. 

«Πάρτι» της Νιούκαστλ απέναντι στη Τσέλσι, ανατροπή για τη Γουέστ Χαμ, νίκη «ανάσα» για τη Λούτον
PREMIER LEAGUE

19:05 - 25.11.2023

«Πάρτι» της Νιούκαστλ απέναντι στη Τσέλσι, ανατροπή για τη Γουέστ Χαμ, νίκη «ανάσα» για τη Λούτον

Η Νιούκαστλ έστησε πάρτι απέναντι στη Τσέλσι, καθώς επικράτησε με 4-1, για την 13η αγωνιστική της Premier League. Την ίδια ώρα η Γουέστ Χαμ έκανε την ολική ανατροπή και πήρε το «διπλό» κόντρα στη Μπέρνλι (1-2), ενώ η Λούτον νίκησε την Κρίσταλ Πάλας με 2-1.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: