Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο για τον Λουίς Αλμπέρτο: «Τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται»

Λουίς Αλμπέρτο

i

PrTScr

Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο για τον Λουίς Αλμπέρτο: «Τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται»

Κώστας Τόπας 15:21 - 13.04.2024

Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Άντζελο Φαμπιάνι, αντέδρασε στην ανακοίνωση-έκπληξη του Λουίς Αλμπέρτο, ο οποίος αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι.

Ο Λουίς Αλμπέρτο φεύγει από τη Λάτσιο και, αυτή τη φορά, φαίνεται πως έχει πάρει ήδη απόφαση του. Το προηγούμενο διάστημα, ο Κλαούντιο Λοτίτο, έκλεινε τις πόρτες στις προσφορές που λάμβανε για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό. Ωστόσο, αυτή τη φορά, φαίνεται πως δεν υπάρχει επιστροφή.

Ο πρώην παίκτης της Σεβίλλης, της Μπαρτσελόνα, της Λίβερπουλ, της Μάλαγα και της Ντεπορτίβο ανακοίνωσε απροσδόκητα την πρόθεσή του να τελειώσει το ταξίδι του με τους «λατσιάλι». Το έκανε, στα μικρόφωνα του «DAZN», μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Σαλερνιτάνα (4-1).

«Ήταν δύσκολες 2-3 εβδομάδες για μένα λόγω αυτού που συνέβη», είπε, αναφέροντας, χωρίς να αναφέρει, την αποχώρηση του Μαουρίτσιο Σάρι. «Μάλλον δεν θα είμαι στην ομάδα την επόμενη χρονιά», συνέχισε. «Δεν θέλω να μαζέψω ένα ευρώ παραπάνω από τη Λάτσιο και έχω ζητήσει λύση συμβολαίου. Αυτός ο σύλλογος μου έδωσε πολλά, αλλά ήρθε η ώρα να κάνω άκρη και να αφήσω τα χρήματα του συμβολαίου μου για άλλους«.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Άντζελο Φαμπιάνι, αντέδρασε στην ανακοίνωση-έκπληξη του Λουίς Αλμπέρτο, ο οποίος αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

«Αυτά συμβαίνουν όσο υπάρχει ποδόσφαιρο. Χθες πιστεύω ότι δεν ήταν η σωστή βραδιά να το πει. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό ενός ποδοσφαιριστή. Με την άφιξη του Τούντορ, μου είπε ότι μάλλον θα προτιμούσε να αλλάξει ομάδα για λόγους που δεν εξήγησε. Του είπα: «Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και θα αξιολογήσουμε όλες τις καταστάσεις σύντομα», είπε μιλώντας στα ΜΜΕ της Λάτσιο.

«Κανείς δεν του υποσχέθηκε διέξοδο. Δεν υπογράφηκε συμφωνία. Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον Λουίς Αλμπέρτο ​​ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του για άλλα τέσσερα χρόνια [τον Οκτώβριο του 2023]. Μεταξύ άλλων, υπήρξε μια στιγμή που δεν ήθελα να φύγω. Μετά από μεσολάβησή μου, το συμβόλαιο ανανεώθηκε. Οι συμβάσεις πρέπει να τηρούνται. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να εξεταστεί ήρεμα και γαλήνια», πρόσθεσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουίς Αλμπέρτο  διανύει την όγδοη σεζόν του με τη Λάτσιο και έχει συγκεντρώσει, μέχρι σήμερα, 301 παιχνίδια με τους «αετούς», με απολογισμό 51 γκολ και 75 ασίστ.