Ο Έσε θέλει να επιστρέψει, αλλά…

Σαντιάγκο Έσε

i

©Intime

Ο Έσε θέλει να επιστρέψει, αλλά…

Ο Αργεντίνος αλλιώς περίμενε το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και τώρα τρέχει…

Ήταν ο άτυχος της βραδιάς, του αγώνα Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ 2-3. 

Ο Σαντιάγκο Έσε που τραυματίστηκε από το χτύπημα του Σαλάι που δεν αντίκρισε κάρτα, δεν δόθηκε καν φάουλ, καλείται τώρα να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του. Θα μπορούσαν να είναι και πολύ χειρότερα τα πράγματα, υπό προϋποθέσεις στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Έκανε τα ράμματα, έχει το κάταγμα και ο χρόνος είναι αυτός που θα δείξει τι θα γίνει. 

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ήταν και ο γιατρός του Ολυμπιακού, που δεν είδε την εξέλιξη της φάσης. Πήγε με τον Έσε εκτός γηπέδου, τον οδήγησε στα αποδυτήρια για να επιμεληθεί και της μεταφοράς του σε γειτονικό νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις. 

Ο Χρήστος Θέος μάλιστα, ενημερώθηκε επιστρέφοντας πως δεν υπήρξε καν φάουλ, αλλά και κάρτα, γι’ αυτό το χτύπημα στον Έσε και δεν έκρυβε την έκπληξή του. Ο Αργεντίνος μέσος του Ολυμπιακού, όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε τηλεφωνήματα από συγγενείς και φίλους από την πατρίδα του. Υπήρχε αγωνία για την κατάστασή του. 

Ο 21χρονος μέσος πάντως, λέει πως θέλει να προλάβει να παίξει ακόμη και με τον Άρη την Τετάρτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Κάθε άλλο. Ο Έσε θα επιστρέψει φορώντας ειδική μάσκα. 

Ο Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:23 - 23.09.2023

Ο Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του (vids)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει σκοράρει έξι γκολ σε εννιά ματς που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος Μαροκινός επιθετικός κατέγραψε έτσι το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του.

Κι αυτή τη στιγμή, το ιδανικό σενάριο θα ήταν να είναι την άλλη εβδομάδα στα Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Θα το παλέψει αυτό και το θέλει πολύ, με τον Μαρτίνεθ πάντως να «καίγεται» για να τον έχει στις 5 Οκτωβρίου στην αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία. Και όπως φαίνεται, εκεί θα έχει επιστρέψει ο Αργεντίνος που θέλει να προλάβει και άλλο ματς νωρίτερα. Αυτό, όμως, θα κριθεί από το ιατρικό τιμ και τον Χρήστο Θέο, που θα επανεκτιμά την κατάστασή του ημέρα με την ημέρα.