Ο Γκουαρδιόλα ενημέρωσε για τον τραυματισμό του Χάαλαντ

Έρλινγκ Χάαλαντ

Ο Γκουαρδιόλα ενημέρωσε για τον τραυματισμό του Χάαλαντ

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:14 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 05.11.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε εξηγήσεις σχετικά με τον τραυματισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ στη χθεσινή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπόρνμουθ.

Η μέρα δεν ήταν τόσο τέλεια όσο φαινόταν για τη Μάντσεστερ Σίτι. Σε μια μάχη με μια ιστορική εμφάνιση από τον Ντόκου, ο τραυματισμός του Χάαλαντ κατέληξε να ανησυχήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα που δικαιολόγησε την αλλαγή του στο ημίχρονο, λόγω της ταλαιπωρίας του Νορβηγού μετά από διάστρεμμα στον αστράγαλο. 

Με έναν αγώνα στο Champions League την Τρίτη (7/11) κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις και έναν ακόμα πιο κρίσιμο στην Αγγλία με την Τσέλσι, ο Καταλανός τεχνικός δεν θέλησε να πάρει κανένα ρίσκο και απέσυρε στον πάγκο τον Χάαλαντ στο ημίχρονο. «Έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε την κατάσταση, δεν ένιωθε άνετα. Θα επιστρέψει ίσως την Τρίτη ή την επόμενη Κυριακή», εξήγησε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης. 

Με τον Χάαλαντ να απουσιάζει, ο Ντόκου ανέλαβε τα ηνία της Σίτι στη χθεσινή νίκη κόντρα στη Μπόρνμουθ με 6-1, ενώ επίσης έγινε και ο νεότερος παίκτης που είχε συμμετοχή σε πέντε γκολ σε ένα μόνο παιχνίδι της Premier League. «Έχει προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Δεν είναι μόνο ότι σήμερα έπαιξε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε ο Πεπ για τον Βέλγο. 

Η ευκαιρία του Τσάμπι Αλόνσο να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ του Γκουαρδιόλα
BUNDESLIGA

12:34 - 04.11.2023

Η ευκαιρία του Τσάμπι Αλόνσο να ισοφαρίσει το ιστορικό ρεκόρ του Γκουαρδιόλα

Με δύο νίκες στα δύο επόμενα παιχνίδια της Bundesliga, ο Βάσκος τεχνικός της Λεβερκούζεν θα ισοφαρίσει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, που έχει πετύχει μέχρι στιγμής ο Πεπ Γκουαρδιόλα με την Μπάγερν Μονάχου.

Με τη νίκη της η Σίτι ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς. Από την άλλη η Μπόρνμουθ παρέμεινε στους 6 βαθμούς και για την ώρα είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού.