Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε την... έκπληξη στην ψηφοφορία για τους καλύτερους της FIFA - Τι ψήφισε ο Μπακασέτας

Μπακασέτας - Πογέτ

i

© Intime

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε την... έκπληξη στην ψηφοφορία για τους καλύτερους της FIFA - Τι ψήφισε ο Μπακασέτας

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:39 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο Τάσος Μπακασέτας κι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Γκουστάβο Πογέτ ψήφισαν στα βραβεία «The Best» της FIFA για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς. Έκπληξη οι επιλογές Πογέτ.

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας Γκουστάβο Πογέτ μαζί με τον Τάσο Μπακασέτα συμμετείχαν στην ψηφοφορία της FIFA που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στη Ζυρίχη για το καλύτερο παίκτη της χρονιάς.

Ψήφο έδωσαν όλοι οι ομοσπονδιακοί προπονητές των χωρών που είναι μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όπως και οι αρχηγοί τους. Το βραβείο που δόθηκε απ’ τη FIFA κατέκτησε για δεύτερη φορά στη καριέρα του ο Λιονέλ Μέσι ( η πρώτη ήταν το 2019 ) αφήνοντας δεύτερο και τρίτο Εμπαπέ - Μπενζεμά φτάνοντας με αυτό το τρόπο στο 77ο προσωπικό βραβείο.

 Ο Αργεντίνος που πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά ως κάτοικος Παρισιού με την Παρί Σεν Ζερμέν, έβαλε το κερασάκι στη τούρτα σηκώνοντας την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή.

Γλίστρησε ο Μπακασέτας και αποκλείστηκε η Τράμπζονσπορ, πρόκριση στα πέναλτι για τη Γάνδη (vids)
CONFERENCE LEAGUE

23:59 - 23.02.2023

Γλίστρησε ο Μπακασέτας και αποκλείστηκε η Τράμπζονσπορ, πρόκριση στα πέναλτι για τη Γάνδη (vids)

Η Βασιλεία με ανατροπή πήρε την πρόκριση επί της Τράμπζονσπορ στους «16» του Europa Conference League, το εισιτήριο για την επόμενη φάση το πήραν και οι Φιορεντίνα και Λεχ Ποζνάν.

Ο Γκουστάβο Πογέτ ωστόσο αποφάσισε να μην ψηφίσει πρώτο τον σούπερ σταρ της «Αλμπισελέστε» αλλά τον Έρλινγκ Χάαλαντ που φέτος σπάει τα «κοντέρ» με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, τρίτο τον Γάλλο επιθετικό Καρίμ Μπενζεμά με τον Εμπαπέ να μένει εκτός της λίστας του.

Απ’ την άλλη, ο Τάσος Μπακασέτας ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι, τις τελευταίες μέρες έχει μπει στο στόχαστρο της ιταλικής Μπολόνια αλλά και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, ψήφισε πρώτο τον Λιονέλ Μέσι, δεύτερο τον Μπενζεμά και τρίτο τον Εμπαπέ. Την τιμητική του είχε και ο Εχσάν Χατζισαφί της ΑΕΚ ως αρχηγός της εθνικής Ιράν όπου έδωσε τις ίδιες ψήφους με τον Μπακασέτα.