Ο γνωστός «Χουλκ» του ποδοσφαίρου έχασε 6 κιλά σε έναν αγώνα (vid)
i

Χουλκ/Photo by Buda Mendes/Getty Images/Ideal Images

Ο γνωστός «Χουλκ» του ποδοσφαίρου έχασε 6 κιλά σε έναν αγώνα (vid)

Πάνος Μαλακτάρης • 17:47 - 01.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής των Πόρτο και Ζενίτ μοιράστηκε με τον κόσμο το απίστευτο αυτό περιστατικό

Μετά από ένα αρκετά εντυπωσιακό πέρασμα από τα ευρωπαϊκά γήπεδα όπου τον απολαύσαμε κυρίως στα γήπεδα της Πορτογαλίας και της Ρωσίας, ο Ζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα, γνωστός ως Χουλκ, έχει επιστρέψει στην πατρίδα του τη Βραζιλία. 

Γνωστός για την τεράστια σωματοδομή του και το υπερβολικά δυνατό αριστερό του σουτ, ο 36χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με τα χρώματα της Ατλέτικο Μινέιρο. Στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στην Τομπένσε μάλιστα, σκόραρε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα του. 

H οποία ομάδα του μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει τον Χουλκ να ζυγίζεται πριν και μετά το παιχνίδι. Πριν το ματς λοιπόν βλέπουμε τη ζυγαριά να «κλειδώνει» στα 97.6 κιλά, ενώ, μετά το σφύριγμα της λήξης, ζυγίζεται στα 91.9 κιλά. Μιλάμε δηλαδή για 5,7 κιλά διαφορά μέσα σε 2 ώρες!

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά «Από όταν ήρθα στην Ατλέτικο, αυτό είναι το παιχνίδι που ένιωσα πιο αφυδατωμένος από ποτέ. Έχασα σχεδόν 6 κιλά σήμερα! Ήταν κουραστικά στο ντόπινγκ κοντρόλ, ήμουν κουρασμένος και όσο περίμενα ήπια 30 λίτρα νερό! Δούλεψε αυτό, ώρα να πάω σπίτι». Ενώ ένα μέλος του ιατρικού τιμ της Ατλέτικο Μινέιρο συμπλήρωσε: «Ιδρώνει πάρα πολύ. Ο ιδρώτας όταν εξατμίζεται, επιτρέπει στον εκάστοτε αθλητή να χάνει σωματικά υγρά με έναν πιο αποδοτικό τρόπο. Ήδη γνωρίζουμε πως, σε κάθε φάση, σε κάθε διακοπή, ο πρώτος από τους παίκτες μας που χρειάζεται να ενυδατωθεί είναι ο Χουλκ»