Ο ηλικιωμένος Ντε Μπρόινε, ο ζηλιάρης Ρονάλντο, το τραπεζομάντηλο και ο ενοχλητικός Salt Bae (vid)
i

PrtScrn

Ο ηλικιωμένος Ντε Μπρόινε, ο ζηλιάρης Ρονάλντο, το τραπεζομάντηλο και ο ενοχλητικός Salt Bae (vid)

Ανδρέας Σερεβέτας • 07:37 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τους αστέρες του Μουντιάλ εν μέσω Χριστουγέννων.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ολοκληρώθηκε και οι διεθνείς γεμίζουν τις μπαταρίες πριν επιστρέψουν στις ομάδες τους. Εκτός από τους Αργεντινούς, κανείς δεν έχει καλή διάθεση αφού δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο. Οι παίκτες της «αλμπισελέστε» εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους Γάλλους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διεκδικεί το δώρο του Μπρούνο Φερνάντες, όπως έκανε με το γκολ στο ματς με την Ουρουγουάη. 

Ο «ηλικιωμένος» Ντε Μπρόινε αλλάζει αμέσως ψυχολογία μόλις αντικρίζει τον Χάαλαντ. Ο Μπέλιγχαμ μένει κατάπληκτος μόλις αντικρίζει τα δώρα που βρίσκονται στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του καθώς συμβολίζουν τις μεταγραφικές προτάσεις από άλλες ομάδες. Ο Πέδρι και ο Γκάβι χαίρονται μόλις βγάζουν τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας και φορούν την αντίστοιχη της Μπαρτσελόνα. Ο Ντάργουϊν Νούνιες δεν μπορεί με τίποτα να βρει στόχο απέναντι στον ατάραχο Κλοπ πετώντας μπάλες χιονιού στον Γερμανό τεχνικό.  

Οι Αμερικανοί συνεργάζονται για να ψήσουν την παραδοσιακή γαλοπούλα και να ετοιμάσουν το εορταστικό τραπέζι. Ο Μόντριτς έχει ξανά όρεξη (για τίτλους) μόλις βάζει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κρόος και ο Βαλβέρδε φέρνουν τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα. Οι Αργεντινοί εκνευρίζουν τους Ολλανδούς αφού δεν τους αφήνουν να απολαύσουν το φαγητό τους. 

Στη συνέχεια επισκέπτονται το σπίτι του Εμπαπέ, ο οποίος κλείνει την πόρτα μόλις βλέπει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες. Ο Μέσι δεν αποχωρίζεται το τρόπαιο του Μουντιάλ. Ο Salt Bae τον ακολουθεί ακόμα και στο σπίτι του για μία φωτογραφία. Οι δημιουργοί του βίντεο κατάφεραν για μία ακόμη φορά να προκαλέσουν γέλιο, σχολιάζοντας με χιούμορ και καυστική διάθεση την ποδοσφαιρική επικαιρότητα.