Ο Κλάινχαϊσλερ εν δράσει και η σχέση του με Τσόκαϊ και Κουρμπέλη (vids)
i

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ/Photo by Davor Javorovic/Getty Images/ideal imagew

Ο Κλάινχαϊσλερ εν δράσει και η σχέση του με Τσόκαϊ και Κουρμπέλη (vids)

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:45 - 09.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 09.01.2023

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ έχει γνωριστεί με δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μάλιστα φρόντισε να σκοράρει στη διάρκεια των… συναντήσεων τους.

Αν κάποιος γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ, τον μεσοεπιθετικό που απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό, αυτός είναι ο Ενίς Τσόκαϊ. Ο Αλβανός χαφ αντιμετώπισε τον Ούγγρο στο κροατικό πρωτάθλημα, στις αναμετρήσεις ανάμεσα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και στην Όσιγιεκ.

Η τελευταία συνάντηση τους καταγράφηκε μόλις πριν μερικούς μήνες. Στις 24 Ιουλίου του 2022, η Λοκομοτίβα με τον Τσόκαϊ στην ενδεκάδα, υποδέχτηκε την Όσιγιεκ με βασικό τον Κλάινχαϊσλερ.

Ο Αλβανός έπαιξε ως αμυντικός χαφ στο 4-2-3-1 της ομάδας του, ενώ ο Ούγγρος αγωνίστηκε κατ’ εξαίρεση στο δεξιό άκρο της επίθεσης. Κατά σατανική σύμπτωση, οι δύο πρώην αντίπαλοι και πιθανώς συμπαίκτες σε λίγες μέρες, ενεπλάκησαν στη φάση του πρώτου γκολ.

Στο 16’, ο Τσόκαϊ έδωσε μία δυνατή πάσα σε αμυντικό του (Μερσινάι), αυτός έχασε το κοντρόλ και ο Κλάινχαϊσλερ που καραδοκούσε, έκλεψε, βγήκε τετ-α-τετ και σκόραρε με πλασέ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός χάρηκε που χρίστηκε σκόρερ, όμως ο Τσόκαϊ πανηγύρισε τη νίκη, αφού η Λοκομοτίβα πέτυχε την ανατροπή και επικράτησε 2-1. Για την ιστορία, η Όσιγιεκ ανέκαμψε παρά την ήττα και κατέχει την 3η θέση στη βαθμολογία. Όσο για τη Λοκομοτίβα, παραπαίει στη φετινή σεζόν.

O Κλάινχαϊσλερ έχει παίξει αντίπαλος με άλλον έναν «πράσινο»: τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2018, η Ουγγαρία νίκησε 2-1 την Ελλάδα στο πλαίσιο του Nations League και ο Κλάινχαϊσλερ είχε σκοράρει ένα ωραίο γκολ.

Ο Κλάινχαϊσλερ είναι ο βασικός επιτελικός χαφ της Όσιγιεκ, είχε σταθερή παρουσία στην Ουγγαρία, αν και εσχάτως, παλεύει για να κληθεί ξανά. Δείτε σε δράση τον Ούγγρο μέσο: