Ο Kόντε επέστρεψε στις προπονήσεις της Τότεναμ, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Αντόνιο Κόντε

i

Αντόνιο Κόντε/Visionhaus/Getty Images/Ideal Images

Ο Kόντε επέστρεψε στις προπονήσεις της Τότεναμ, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Sportal newsroom 18:09 - 09.02.2023

Μόλις οκτώ ημέρες κράτησε... εκτός δράσης τον Αντόνιο Κόντε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, με τον Ιταλό τεχνικό να το πρί της Πέμπτης στις προπονήσεις της Τότεναμ.

Σημαντική… ενίσχυση για την Τότεναμ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Λέστερ, για την Premier League, με δεδομένο πως ο Αντόνιο Κόντε ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και το πρωί της Πέμπτης επέστρεψε έπειτα από 8 ημέρες στις προπονήσεις των «σπιρουνιών».

Ο 53χρονος τεχνικός δεν βρισκόταν στον πάγκο των Λονδρέζων στη μεγάλη νίκη (1-0) που πέτυχαν την Κυριακή επί της Μάντσεστερ Σίτι, με τον βοηθό του, Κριστιάν Στελίνι, να είναι εκείνος που είχε το γενικό πρόσταγμα. Ο λόγος της απουσίας του Κόντε ήταν ότι έπρεπε να ταξιδέψει στην Ιταλία, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στη χοληδόχο κύστη.

Τα πράγματα εξελίχθηκαν ομαλά και με ανάρτησή της στα social media η Τότεναμ επιβεβαίωσε την επάνοδο του Κόντε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Πάντως, αν και τα σημάδια είναι άκρως ενθαρρυντικά, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί 100% αν ο Κόντε θα ταξιδέψει στο Λέστερ για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του. Η οριστική απόφαση επί του θέματος θα ληφθεί το προσεχές 48ωρο.