Σοκ στην Τότεναμ, για σχεδόν δύο μήνες εκτός δράσης μένει ο Λιορίς!
i

Ο Ούγκο Λιορίς / © Twitter

Σοκ στην Τότεναμ, για σχεδόν δύο μήνες εκτός δράσης μένει ο Λιορίς!

Sportal newsroom 14:35 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 08.02.2023

Ο Ούγκο Λιορίς τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μάντσεστερ Σίτι και κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης μέχρι και οκτώ εβδομάδες.

Σπουδαία νίκη σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής η Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι (1-0), ωστόσο τα «σπιρούνια» θα πληρώσουν βαρύ… τίμημα γι’ αυτή τους την επιτυχία.

Όταν ο «επιθεωρητής» Μουρίνιο είχε ανακαλύψει πρώτος τα κοντά δοκάρια και απευθύνθηκε στην UEFA
PREMIER LEAGUE

08:30 - 06.02.2023

Όταν ο «επιθεωρητής» Μουρίνιο είχε ανακαλύψει πρώτος τα κοντά δοκάρια και απευθύνθηκε στην UEFA

Στην προ τριετίας αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Σκεντίγια, ο τότε προπονητής των «σπιρουνιών», Ζοζέ Μουρίνιο, είχε «ξετρυπώσει» το πρόβλημα με τις μικρές διαστάσεις στις εστίες του γηπέδου.

Ο λόγος είναι πως στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τραυματίστηκε ο Ούγκο Λιορίς, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός δράσης από έξι μέχρι και οκτώ εβδομάδες! Σε αυτό το διάστημα οι Λονδρέζοι δίνουν αρκετά σημαντικά παιχνίδια, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και τα δύο ματς με τη Μίλαν, για τη φάση των «16» του Champions League.

O 36χρονος τερματοφύλακας, υπέστη ζημιά στο γόνατο και στο καλύτερο σενάριο θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της Τότεναμ προς τα τέλη Μαρτίου. Ως τότε, ο Αντόνιο Κόντε θα πρέπει να εμπιστευτεί τον Φρέιζερ Φόστερ, o οποίος φέτος έχει μόνο μια συμμετοχή στην Premier League, στο εκτός έδρας 2-2 της Τότεναμ με την Μπρέντφορντ.

Ο 34χρονος Φόστερ μετακινήθηκε το καλοκαίρι στο Λονδίνο από τη Σαουθάμπτον και συνολικά φέτος έχει πραγματοποιήσει τέσσερις εμφανίσεις.