Ο Κορδόν φέτος, ο Φουρνιέ από πέρσι και οι… άλλοι

Αντόνιο Κορδόν

i

© Twitter

Ο Κορδόν φέτος, ο Φουρνιέ από πέρσι και οι… άλλοι

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν μιλήσει με… δέκα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή

Αν κρίνει κανείς από τα δημοσιεύματα που προκύπτουν και από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός πρέπει να μιλάει με… δέκα τεχνικούς διευθυντές για να αναλάβουν την ομάδα. Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κουβέντα έχει κάνει με αρκετούς τα τελευταία χρόνια, ειδικά και πέρσι το καλοκαίρι που ήταν πάλι «ζεστό» το θέμα. 

Τότε για παράδειγμα, πηγαίνει και το ραντεβού του με τον Φουρνιέ, που οι Γάλλοι επανέφεραν και τώρα για νέες επαφές με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή, οι Πειραιώτες το βάρος το έχουν ρίξει στον Κορδόν. Τον Ισπανό περιμένουν να απαντήσει και ως τώρα δεν το έχει κάνει, ίσως κι ένα δείγμα του ότι κερδίζει χρόνο καθώς δεν έχει μόνο τον Ολυμπιακό στα χέρια του. 

Και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδωσαν το παραμικρό στίγμα για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, ότι είναι κοντά ή… μακριά. Ήρθε όντως στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον Κριστιάν Καρεμπέ. Έχουν έρθει, όμως και τουλάχιστον τρεις προπονητές. Ο Ολυμπιακός ακούει, μαθαίνει, εισπράττει και δείχνει και τι θέλει. 

Είναι ξεκάθαρο πως στην πλατεία Αλεξάνδρας, θέλουν να βάλουν το θέμα στην τελική ευθεία. Τόσο με τον τεχνικό διευθυντή όσο και με τον προπονητή. Πριν από λίγο, ήρθε στο προσκήνιο το όνομα του Θουμπιθαρέτα. Επίσης έχει γίνει μια κουβέντα στο παρελθόν, αλλά όχι τόσο προχωρημένη. Όπως κουβέντα είχε γίνει και με τον Ντε Σάνκτις πέρσι τέτοια εποχή (Ιούνη 2022 για την ακρίβεια), αλλά τελικά μετά από λίγες ημέρες υπέγραψε στην Σαλερνιτάνα.

Ο Ολυμπιακός έχει προτεραιότητα να περιμένει την απάντηση του Κορδόν. Και επίσης, στην… άκρη του μυαλού του, έχει άλλες λύσεις για το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Αν απαντήσει αρνητικά ο Ισπανός, τότε ίσως στραφεί εκεί. Στόχος πάντως είναι το επόμενο δεκαήμερο να τελειώσει τα θέματα προπονητή και τεχνικού διευθυντή.