Ο Μάρκο Σίλβα υποψήφιος για τον πάγκο της Τσέλσι

O Μάρκο Σίλβα

i

Μάρκο Σίλβα /© ΙΝΤΙΜΕ

Ο Μάρκο Σίλβα υποψήφιος για τον πάγκο της Τσέλσι

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:08 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 03.04.2023

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζει η διοίκηση της Τσέλσι για να διαδεχθεί τον Γκρέιαμ Πότερ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι αποτελεί ο Γκρέιαμ Πότερ, μόλις επτά μήνες μετά την πρόσληψη του στον πάγκο της ομάδας του Λονδίνου. Η ήττα των «μπλε» από την Άστον Βίλα (0-2) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου αποφάσισε να απομακρύνει από το «τιμόνι» της ομάδας τον Άγγλο προπονητή. 

Τα ηνία της Τσέλσι αναλαμβάνει προσωρινά ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπράιτον, Μπρούνο Σαλτόρ. Οι Λονδρέζοι αναζητούν τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Πότερ στον πάγκο της ομάδας τους. Φαβορί, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που μερικές μέρες πριν αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου

Μάρκο Σίλβα και Μίτροβιτς ζήτησαν συγγνώμη από τον διαιτητή που τους απέβαλε (vid)
PREMIER LEAGUE

18:54 - 29.03.2023

Μάρκο Σίλβα και Μίτροβιτς ζήτησαν συγγνώμη από τον διαιτητή που τους απέβαλε (vid)

Συγγνώμη στον διαιτητή της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ, Κρις Κάβανα, ζήτησαν οι Μάρκο Σίλβα και Αλεξάντρ Μίτροβιτς, για τη συμπεριφορά που έφερε την αποβολή τους στο ματς.

Ωστόσο, ο Γερμανός κόουτς δεν... παίζει μόνος του για την τεχνική ηγεσία των «μπλε». Σύμφωνα με τους Βρετανούς, υπάρχουν και άλλα επτά ονόματα στη λίστα των υποψηφίων. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και εκείνο του Μάρκο Σίλβα.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στον πάγκο της Φούλαμ, έχει κλέψει την παράσταση στην Premier League και φέρεται να έχει αρκετούς θαυμαστές εντός της διοίκησης της Λονδρέζων. Τα υπόλοιπα έξι ονόματα της λίστας είναι αυτά των Μαουρίσιο Ποτσετίνο, Λουίς Ενρίκε, Μπρένταν Ρότζερς, Κάρλο Αντσελότι, Ζινεντίν Ζιντάν και Τόμας Φρανκ