Ο Μέσι αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο και το έδωσε στον Μακ Άλιστερ (pic)
i

Αργεντινή - Πολωνία/©Intime

Ο Μέσι αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο και το έδωσε στον Μακ Άλιστερ (pic)

Κώστας Τόπας 08:51 - 01.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 01.12.2022

Η FIFA ανέδειξε τον Λιονέλ Μέσι πολυτιμότερο παίκτη στην αναμέτρηση με την Πολωνία, ωστόσο ο «Pulga» αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο και το παρέδωσε στον συμπαίκτη του Μακ Άλιστερ.

Η Αργεντινή πέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Πολωνίας κι έτσι ετοιμάζεται για την αναμέτρηση με την Αυστραλία για την φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μέσι: «Έχω θυμό για το πέναλτι, τώρα ξεκινά ένα άλλο Μουντιάλ»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

08:29 - 01.12.2022

Μέσι: «Έχω θυμό για το πέναλτι, τώρα ξεκινά ένα άλλο Μουντιάλ»

Ο Λιονέλ Μέσι μετά το τέλος του αγώνα με την Πολωνία, ανέφερε ότι έχει θυμό για το πέναλτι που έχασε, τονίζοντας βέβαια ήταν θετικό που η ομάδα του μπόρεσε να βγει πιο δυνατή μετά από το λάθος του.

Κόντρα στου Πολωνούς και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Αργεντινή κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο ματς με την Πολωνία με σκόρερ τον Μακ άλιστερ. Σε γύρισμα από τα δεξιά ο μέσος της «Αλμπισελέστε» στο ύψος του πέναλτι έκανε ένα διαγώνιο σουτ στο οποίο ο Σέζνι δεν είχε απάντηση και έγραψε το 1-0.

Ο 23χρονος μέσος ήταν ένας από τους πολυτιμότερους, ωστόσο η FIFA ανέδειξε τον Λιονέλ Μέσι, MVP του αγώνα. Ωστόσο, ο Αργεντινός αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν δεν συμφώνησε με αυτή την απόφαση κι έτσι έδωσε το εν λόγω βραβείο στον Μακ Άλιστερ.