Ο Μέσι πήρε τα... βουνά (pics)
i

Μέσι/©instagram by antonelaroccuzzo

Ο Μέσι πήρε τα... βουνά (pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 11:25 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Λιονέλ Μέσι ανέβηκε στις Γαλλικές Άλπεις με την Αντονέλα, τα παιδιά και τη σύζυγο του Φάμπρεγας.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κλήθηκε από τον προπονητή του, Κριστόφ Γκαλτιέ, για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Παϊ ντε Κασέλ στο Κύπελλο Γαλλίας. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο του, πραγματοποιώντας μια σύντομη... απόδραση με την Αντονέλα Ροκούτζο και τα παιδιά τους. 

Δεν αποκαλύφθηκε ο ακριβής προορισμός τους. Ωστόσο οι θαυμαστές τους διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τις Γαλλικές Άλπεις. Από τις φωτογραφίες που ανέβασε η Αντονέλα με τα χιονισμένα βουνά και τους τουρίστες που κάνουν σκι. Η σύζυγος του GOAT έκανε ανάρτηση στο instagram και μοιράστηκε με τους followers τις χαρούμενες οικογενειακές στιγμές. Ο Μέσι είναι καμουφλαρισμένος λόγω και του κρύου. 

Εκτός από τα τρία παιδιά, τον Τιάγκο, τον Ματέο και τον Τσίρο, το ζευγάρι συνοδευόταν από την Ντανιέλα Σίμαν, τη σύζυγο του Σέσκ Φάμπρεγας, που είναι στενή φίλη της Αντονέλα. 

Ο Μέσι ήταν πολύ προσεκτικός. Δεν έκανε σκι παρά μόνο οι γιοι του με την Αντονέλα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θέλει να αποφύγει ατυχήματα, όπως αυτό που έπαθε ο Μάνουελ Νόιερ μόλις η εθνική Γερμανίας επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.