Νέα σπόντα του Μουρίνιο για την Τότεναμ: «Στη Ρόμα δεν με απέλυσαν πριν από τελικό»

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©print screen

Νέα σπόντα του Μουρίνιο για την Τότεναμ: «Στη Ρόμα δεν με απέλυσαν πριν από τελικό»

Sportal newsroom 12:19 - 31.05.2023

Ο Μουρίνιο ετοιμάζεται να παίξει για δεύτερη σερί χρονιά σε ευρωπαϊκό τελικό με τη Ρόμα, ωστόσο δεν παρέλειψε να «πετάξει» τη σπόντα του για την Τότεναμ.

Η σχέση του Ζοσέ Μουρίνιο με την Τότεναμ φαίνεται ότι δεν είναι και η καλύτερη μετά τη λύση της συνεργασίας τους τον Απρίλιο του 2021. 

Ο 60χρονος τεχνικός στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ενόψει του τελικού της Ρόμα με τη Σεβίλλη για το Europa League, δεν παρέλειψε να αναφερθεί ξανά στην ομάδα του Λονδίνου. Ο Πορτογάλος έκατσε στον πάγκο της Τότεναμ για περίπου δύο σεζόν. Η συνεργασία τους όμως έληξε λίγο πριν τον τελικό του Carabao Cup, με τη διοίκηση των «σπιρουνιών» να τον απολύουν.

Η απόφαση αυτή φαίνεται πως έχει μείνει στο μυαλό του πρώην τεχνικού της Τσέλσι και της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως στην ομάδα του Λονδίνου δεν του έδωσαν την ευκαιρία να πετύχει. «Στη Ρόμα δεν με απέλυσαν πριν από τον τελικό (του Conference League τον περασμένο Μάιο) στα Τίρανα», ανέφερε αρχικά. 

«Στην Τότεναμ με απέλυσαν πριν από τον τελικό του Wembley (Carabao Cup 2021). Στη Ρόμα μου έδωσαν την ευκαιρία, όπου στην Τότεναμ δεν την είχα», σχολίασε στη συνέχεια. 

Λίγο καιρό πριν μάλιστα ο Πορτογάλος είχε δηλώσει πως τα «σπιρούνια» είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει δεθεί. «Ελπίζω οι οπαδοί της Τότεναμ να μην με παρεξηγήσουν, αλλά είναι η μόνη ομάδα στην καριέρα μου, όπου δεν αισθάνθηκα τίποτα για εκείνη», ήταν ακριβώς τα λόγια του.