Ο Μπερλουσκόνι θέλει σκουντέτο με τη Μόντσα! (pic)
i

Σίλβιο Μπερλουσκόνι/©Photo by Giuseppe Cottini/Getty Images/Ideal Images

Ο Μπερλουσκόνι θέλει σκουντέτο με τη Μόντσα! (pic)

Sportal newsroom 17:12 - 04.02.2023

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποκάλυψε τα σχέδια του για το μέλλον της νεοφώτιστης Μόντσα, με την κατάκτηση του Σκουντέτο να αποτελεί νο1 στόχο.

Η Μόντσα πραγματοποιεί μια πολύ καλή σεζόν, ούσα στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A στην παρθενική της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποκάλυψε τα πλάνα του για το μέλλον του συλλόγου, τονίζοντας ότι στόχος είναι η κατάκτηση του Σκουντέτο την επόμενη ή τη μεθεπόμενη σεζόν.

Οι παίκτες της Μόντσα απαίτησαν από τον Μπερλουσκόνι να τηρήσει την υπόσχεσή του με τις ιερόδουλες (vid)
SERIE A

09:02 - 30.01.2023

Οι παίκτες της Μόντσα απαίτησαν από τον Μπερλουσκόνι να τηρήσει την υπόσχεσή του με τις ιερόδουλες (vid)

Οι οπαδοί και οι παίκτες της Μόντσα έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας μετά τη νίκη της ομάδας επί της Γιουβέντους, ζητώντας παράλληλα από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στην αρχή της σεζόν.

«Κάνουμε σπουδαία δουλεία. Αν ο Παλαντίνο είχε έρθει νωρίτερα θα βρισκόμασταν στην πέμπτη θέση, μαζί με τη Μίλαν. Στη Μόντσα πιστεύουμε πραγματικά. Θέλουμε να κερδίσουμε το Σκουντέτο, την επόμενη ή τη μεθεπόμενη χρονιά!

Με τη Μόντσα αγοράσαμε νέους παίκτες, φτιάξαμε το γήπεδο με κόστος 25 εκατ. ευρώ. Τώρα τα πάντα έχουν αλλάξει. Έρχονται πάνω από 10.0000 κόσμος να δουν τη Μόντσα. 

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όσοι πιστεύουν σε αυτό παλεύουν όλα τα εμπόδια και όσοι πιστεύουν σε αυτό κερδίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπερλουσκόνι.