Ο Ντάνι Άλβες αρνήθηκε κάθε κατηγορία περί βιασμού: «Δεν είμαι βίαιος άντρας, δεν της άρπαξα καθόλου τα μαλλιά»

Ντάνι Άλβες

i

©Photo By EUROPA PRESS/D.Zorrakino. POOL via Getty Images/Ideal Images

Ο Ντάνι Άλβες αρνήθηκε κάθε κατηγορία περί βιασμού: «Δεν είμαι βίαιος άντρας, δεν της άρπαξα καθόλου τα μαλλιά»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:21 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:24 - 08.02.2024

Ο Ντάνι Άλβες στην κατάθεσή του στη δίκη για την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος μίας 23χρονης γυναίκας αρνήθηκε ότι πίεσε την καταγγέλλουσα.

Ο Ντάνι Άλβες υποστήριξε ότι είχε συναινετική σεξουαλική επαφή και δεν ενήργησε βίαια στη συνάντησή του με μια γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης το 2022, καθώς έδωσε την κατάθεσή του, ως κατηγορούμενος σε δίκη για βιασμό.

Μιλώντας ήρεμα, αλλά τελειώνοντας με δάκρυα στα μάτια, ο 40χρονος πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα είπε ότι η καταγγέλλουσα είχε αγγίξει τα γεννητικά του όργανα ενώ χόρευε και πρόθυμα τον συνόδευσε σε μια τουαλέτα, όπου είχαν ερωτικές περιπτύξεις και σεξουαλική επαφή.

Ερωτηθείς εάν την ανάγκασε να κάνει σεξ και ενήργησε βίαια ή δεν της επέτρεψε να φύγει από το δωμάτιο, ο Άλβες ανέφερε πως: «Ποτέ. Δεν είμαι αυτός ο τύπος άντρα. Δεν είμαι βίαιος άντρας».

Και συνέχισε: «Πρώτα ο σερβιτόρος έφερε δύο κορίτσια και μετά έφτασε η 23χρονη κι οι φίλοι τους. Η συζήτηση άρχισε, αρχίσαμε να χορεύουμε, να μιλάμε, τους πλησίασα αλλά με σεβασμό. Άρχισε να χορεύει πιο κοντά μου, έκανε twerking κι αρχίσαμε να νιώθουμε πιο οικεία». 

Παράλληλα, ο Άλβες τόνισε πως η γυναίκα άγγιξε τα γεννητικά του όργανα την ώρα που έκαναν twerking κι ότι εκείνη τη στιγμή του είπε να πάει στην τουαλέτα. «Μου είπε ναι», είπε ο Άλβες. «Της είπα να πάει πρώτα στην τουαλέτα και να μπει μετά. Πήγα και περίμενα λίγο, νόμιζα ότι δεν θα έρθει. Ήμουν έτοιμος να φύγω όταν είδα ότι έμπαινε. Άρχισε να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι, τη βοήθησα. 

Άρχισε να μου κάνει στοματικό και μετά ανέβηκε από πάνω μου. Θα μπορούσε να φύγει ανά πάσα στιγμή. Την έπιασα από τη μέση και όταν πήγα να εκσπερμάτισω προσπάθησα να το κάνω έξω από τα γεννητικά της όργανα. Της είπα ότι δεν ήθελα να βγούμε μαζί έξω. Δεν είμαι βίαιος άντρας, δεν της άρπαξα καθόλου τα μαλλιά».

Ο Άλβες πρόσθεσε ότι φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο δεν είδε τα κορίτσια στην πόρτα κι επέστρεψε στο σπίτι, ενώ δήλωσε ότι έμαθε για την καταγγελία την επόμενη μέρα. 

«Μου έστειλαν τη δήλωση ότι με κατηγορούσαν. Πλήρωσα 150.000 ευρώ ως αποζημίωση, αλλά καταστράφηκα, γιατί με αυτό έληξαν όλα τα συμβόλαιά μου. Είχα δύο λογαριασμούς κι έναν κοινό με τη γυναίκα μου. Όταν πλήρωσα τις 150.000 μού έμειναν 50.000. Οι λογαριασμοί μου κατασχέθηκαν στη Βραζιλία από το Υπουργείο Οικονομικών». 

Να θυμίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος είναι ο δεύτερος πιο επιτυχημένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μόνο ο Μέσι έχει κερδίσει περισσότερους τίτλους από τον Ντάνι Άλβες. 

Έχει συγκεντρώσει 43 τρόπαια (έξι La Liga, πέντε Copa del Rey, πέντε Σούπερ Καπ Ισπανίας, τέσσερα Σούπερ Καπ Ευρώπης, τρία Champions League, τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, δύο Κύπελλα UEFA, δύο Ligue 1, ένα Σούπερ Καπ Γαλλίας, ένα Κύπελλο Βορειοανατολικών, ένα πρωτάθλημα Serie A, ένα Κύπελλο Ιταλίας, ένα Κύπελλο Γαλλίας, ένα League Cup Γαλλίας και ένα Πρωτάθλημα Paulista). Το εισόδημά του ήταν πάντα στο ίδιο επίπεδο με τις αθλητικές του επιτυχίες.