Σύζυγος Ντάνι Άλβες: «Εκείνη τη νύχτα γύρισε σπίτι μεθυσμένος»

Ντάνι Άλβες

i

PrtScr

Σύζυγος Ντάνι Άλβες: «Εκείνη τη νύχτα γύρισε σπίτι μεθυσμένος»

Δημήτρης Χούπης 20:41 - 06.02.2024

Μία νέα κατάθεση από τη σύζυγο του Ντάνι Άλβες «καίει» τον Βραζιλιάνο πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα στη δίκη για την υπόθεση βιασμού μιας 23χρονης.

Την Τετάρτη (7/2) με την κατάθεσή του και εναντίον του θα κλείσει η δίκη του Ντάνι Άλβες, για την υπόθεση βιασμού μιας 23χρονης σε νυχτερινό κλαμπ της Βαρκελώνης. Η νεαρή κοπέλα περιέγραψε το περιστατικό και την επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι της άγγιξε τα οπίσθια και τα γεννητικά όργανα παρά τη θέλησή της. 

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);

Αυτή δεν ήταν η μόνη κατάθεση που «έκαψε τον Βραζιλιάνο. Συγκεκριμένα η σύζυγός του μίλησε για εκείνο το βράδυ, λέγοντας ότι είχε γυρίσει σπίτι μεθυσμένος και μύριζε αλκοόλ. 

«Γύρισε σπίτι πολύ μεθυσμένος και μύριζε αλκοόλ. Έπεσε πάνω στη ντουλάπα και μετά ξάπλωσε στο κρεβάτι. Δεν άξιζε να του μιλήσω όταν γύρισε, ήταν καλύτερο να το αφήσω για την επόμενη μέρα», ήταν τα λόγια της Τζοάνα Σανθ αρχικά. 

«Τον ρώτησα μέσω What΄s Up αν θα ερχόταν σπίτι για δείπνο και μου είπε όχι. Μετά δεν θυμάμαι. Το τελευταίο μήνυμα ήταν γύρω στις 11 το βράδυ», πρόσθεσε στη συνέχεια. 

Η περιουσία του Ντάνι Άλβες: Μισθοί, περιουσιακά στοιχεία, επενδύσεις κι εταιρείες (vid)
REST OF THE WORLD

15:44 - 05.02.2024

Η περιουσία του Ντάνι Άλβες: Μισθοί, περιουσιακά στοιχεία, επενδύσεις κι εταιρείες (vid)

Ξκίνησε η δίκη του Ντάνι Άλβες, για σεξουαλική επίθεση αφού πέρασε ένα χρόνο σε προληπτική κράτηση. Οι μισθοί, τα περιουσιακά στοιχεία, οι επενδύσεις και οι εταιρείες του άλλοτε αμυντικού της Μπαρτσελόνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάνι Άλβες σε περίπτωση που κριθεί ένοχος χωρίς ελαφρυντικά, τότε κινδυνεύει με φυλάκιση έως και 12 ετών. 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }