Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ρενάτο Σάντσες, σύμφωνα με τους Γάλλους
i

©Photo by Ivan Romano/Getty Images

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ρενάτο Σάντσες, σύμφωνα με τους Γάλλους

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:52 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 08.01.2024

Ο Ρενάτο Σάντσες βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γάλλοι.

Η μεταγραφική κινητικότητα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού συνεχίζεται, μετά τις αποκτήσεις των Φραν Ναβάρο και Ζελσόν Μαρτίνς

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, το όνομα του Ρενάτο Σάντσες συνδέεται με τους Πειραιώτες, καθώς ο 26χρονος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Ρόμα όπου αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας έχει αγωνιστεί σε μόλις εννιά παιχνίδια και συνολικά σε 227 λεπτά. Ο Σάντσες θεωρούνταν στο ξεκίνημα της καριέρας του ως ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό, αλλά λόγω ορισμένων τραυματισμών δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες. 

Πέρα από τον Ολυμπιακό και η Μπεσίκτας έχει βάλει στο στόχαστρο τον Σάντσες. Μάλιστα ο Πορτογάλος γνωρίζει καλά τον Φερνάντο Σάντος με τον οποίο το 2016 κατέκτησε το Euro. Θυμίζουμε πως η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σάντος την Κυριακή (7/1). 

Σημειώνεται πως ο Σάντσες με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε δηλώσει για τον Πορτογάλο ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί είναι συνεχώς τραυματίας.