Ο Ράσφορντ «έφαγε» πάγκο για απίθανο λόγο - Τον αποκάλυψε ο ίδιος
i

© Simon Stacpoole/Getty Images/Ideal Images

Ο Ράσφορντ «έφαγε» πάγκο για απίθανο λόγο - Τον αποκάλυψε ο ίδιος

Sportal newsroom 18:24 - 31.12.2022

Ο Μάρκους Ράσφορντ αποκάλυψε το λάθος του, που τον άφησε στον πάγκο στο ματς με τη Γουλβς.

Ήταν ο άνθρωπος που με δικό του γκολ χάρισε τη νίκη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μολινό απέναντι στη Γουλβς. Ο Μάρκους Ράσφορντ μπήκε ως αλλαγή στο σημερινό ματς στο 46', παρά το γεγονός πως στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ ήταν εξαιρετικός. Υπήρχε λόγος, όμως, που ο Τεν Χάαχ τον άφησε στον πάγκο κόντρα στη Γουλβς.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Άγγλος διεθνής είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα ποιο ήταν αυτό. Ο ίδιος ο Ράσφορντ το γνωστοποίησε μετά το ματς με τη Γουλβς, αποκαλύπτοντας πως η τιμωρία του είχε να κάνει με τον ύπνο!

"Παρακοιμήθηκα και έχασα τη συνάντηση πριν από το ματς με την Γουλβς. Καθυστέρησα λίγο. Είναι οι κανονισμοί της ομάδας και καταλαβαίνω την απόφαση" ανέφερε ο Ράσφορντ μετά το ματς, στο οποίο πάντως κατάφερε να πρωταγωνιστήσει, έστω και ερχόμενος από τον πάγκο.

Αυτά ψάχνουν στην χειμερινή μεταγραφική αγορά οι Big-6 της Premier League
PREMIER LEAGUE

09:51 - 30.12.2022

Αυτά ψάχνουν στην χειμερινή μεταγραφική αγορά οι Big-6 της Premier League

Αρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα επιδιώξουν ενίσχυση σε όλους τους τομείς, κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο της Premier League.

"Ήταν καλός μετά την απόφαση. Ήταν λαμπρός, ζωηρός και σκόραρε ένα γκολ. Ήταν η σωστή αντίδραση", είπε από την πλευρά του ο Τεν Χάαχ