Ο Στόουνς συνάντησε τον Ινιέστα στην Ιαπωνία

Αντρές Ινιέστα - Τζον Στόουνς

i

©SS Instagram

Ο Στόουνς συνάντησε τον Ινιέστα στην Ιαπωνία

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:52 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:59 - 26.07.2023

Ο Τζον Στόουνς συνάντησε τον Αντρές Ινιέστα στην Ιαπωνία, πριν από το παιχνίδι προετοιμασίας της Μάντσεστερ Σίτι με την Γιοκοχόμα.

Ο Τζον Στόουνς παραδέχτηκε ότι ήταν χαρούμενος που γνώρισε τον Αντρές Ινιέστα νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι και είπε ότι είχε επιφυλάξεις να του ζητήσει μια φωτογραφία. 

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έγινε viral στις αρχές του μήνα, όταν μια φωτογραφία του και του σπουδαίου παίκτη της Μπαρτσελόνα έκανε τον γύρο των social media. 

Ο Ινιέστα ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συνεχάρη τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι για την καταπληκτική σεζόν του στους «πολίτες». Ο Στόουνς λέει ότι ήταν μια καθαρά τυχαία συνάντηση που τον είδε για να περάσει λίγο χρόνο με τον Ισπανό και εξήγησε πώς προέκυψαν όλα. 

«Ήμουν διακοπές και πήγα στο γυμναστήριο όπου μένω, μπήκα και εκείνος ήταν στον διάδρομο, οπότε ήταν μια ευχάριστη έκπληξη», είπε στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη της Σίτι επί της Γιοκοχάμα σε φιλικό προετοιμασίας. «Είπα, Καλημέρα και ήταν εκεί με τον γιο του και καταλήξαμε να βγάλουμε όλοι μια φωτογραφία. Ήμουν λίγο έκπληκτος και σοκαρισμένος που ήταν εκεί μέσα, αλλά τι υπέροχος άνθρωπος, ένας θρύλος του παιχνιδιού. Ειλικρινά ήταν χαρά και απόλυτη χαρά να του μιλήσω»

Ο Στόουνς είπε ότι δεν ζήτησε από τον Ινιέστα καμία συμβουλή για το πώς να βελτιωθεί ως μέσος, μετά την αλλαγή θέσης του την περασμένη σεζόν, αλλά θα αγαπά για πάντα τη στιγμή που γνώρισε τον Ισπανό θρύλο της Μπαρτσελόνα και της Ισπανίας 

Και πρόσθεσε: «Όχι, δεν ήθελα να τον ρωτήσω, αλλά ο γιος του ζήτησε μια φωτογραφία και σκέφτηκα ότι έπρεπε να αρπάξω αυτή την ευκαιρία και να του ζητήσω μια φωτογραφία. Ένας υπέροχος τύπος, νομίζω ότι μιλάει πολύ για αυτόν και νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες».